Weekoverzicht 23: Over een nieuw Twitter-account, geduld hebben en veel meer!

Hallo allemaal,
Leuk dat jullie mijn blog weer lezen. Vandaag een iets ander weekoverzicht, dan dat jullie gewend zijn. Ik heb niet veel geschreven deze week en dat heeft een reden. Lees snel verder.

Nieuw Twiter-account

Sommigen van jullie hebben het misschien wel gemerkt. Ik was oppeens weg op Twitter. Foetsie! Hoe kon dat? Ik weet dat het zonde is, als je bijna 2000 volgers hebt. Maar ik moest mijn Twitter-account opgeven. Ik werd teveel lastig gevallen op Twitter. Ik ga niet in op de details, maar op het laatst werd het te extreem. Ik ben daarnaast ook nog eens hooggevoelig. Dus ik moest voor mezelf gaan kiezen. En dat heb ik gedaan. En ik vind het jammer dat ik nu minder gedachten kan verspreiden, maar ik voel me nu al energieker. Ik heb een nieuw Twitter-account met een slotje.

Geduld

Eigenlijk wilde ik hier eerst een aparte blog over schrijven. Maar ik kan het net zo goed in deze blog verwerken. Geduld is niet echt mijn sterkste eigenschap. Ik kan om talloze dingen ongeduldig zijn. Of het nu gaat om kleine of grote dingen. Nog steeds wil ik alles graag nu. En zo werkt het leven helaas niet. Ik stoot daardoor steeds mijn hoofd, doordat ik dingen overhoop ga halen waar het de tijd niet voor is. Dus is dit iets waar ik komende tijd actiever bezig mee wil zijn. Ik denk overigens ook dat jullie ook geduld moeten hebben, want ik zal niet iedere dag meer een gedicht schrijven. Ik wil namelijk alleen gedichten schrijven, als ik iets te melden heb. Iets wat de wereld moet weten. Ik wil niet klakkeloos het internet vol gooien. Ik geloof namelijk om heel wat redenen dat dat niet goed is. En daarbij wil ik zelf graag goed aanvoelen wanneer ik dingen moet plaatsen en wanneer niet.

Tijd voor mezelf

Wat ga ik in die overige tijd doen, nu ik minder schrijf? Ik ben van plan wat meer tijd te besteden aan mezelf. Wat meer kijken wat ik wil in het leven en ook de tijd nemen om dingen te verwerken en weer een hoop bij te leren.

Gedicht

Ik heb deze week nog wel een gedicht geschreven. En deze past erg goed bij hoe ik alles voel en bij deze blog.

Nieuwe inzichten
Ik krijg ze steeds
Om mijn leven
Vorm te geven
Mijn dromen
Te verwezenlijken
Te zijn
Wie ik ooit was
En op te bloeien
Nieuwe inzichten
Ik ben aan het groeien.
©Irene Blaauw

Tot snel weer! Liefs Irene

2 Comments

 1. Wat vervelend dat je lastig gevallen werd via Twitter…Ik snap niet waarom mensen zo hun best doen om anderen een vervelend gevoel te geven, hetzij met rotopmerkingen of met vervelende privéberichten en dergelijke.
  Ik denk dat ik dan ook zou stoppen. Dat scheelt weer een hoop stress.Maar eigenlijk zou het niet nodig moeten zijn. Kan je niet sommige mensen blokkeren op Twitter?
  Het fijne van een blog is dat je eigenlijk alles zelf in de hand hebt. Komt er een vervelende opmerking, zoals met veel hoofdletters en uitroeptekens, dan “kom je er bij mij in principe niet in”. Hup..deleten die handel, dan hebben zij geen podium.
  Want in het echte leven laat ik mij ook niet uitkafferen (gebeurd gelukkig niet want dat durft niemand eigenlijk)
  Ik snap je en slim dat je het zo oplost. Dat geeft weer rust en dat is het aller belangrijkste wat er is.
  Mooi gedicht, sluit goed hierop aan!

 2. Ik doe niets met Twitter, dus ik ben er niet zo in thuis. Maar het klinkt als een wijze beslissing. En die 2000 volgers? Dat is toch helemaal niet zonde? Ik neem aan dat je ze niet persoonlijk kent en het is gewoon een getal. Over een online iets. Er zijn echt belangrijkere dingen in het leven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*