Wat ik doe de laatste tijd

Hee! Dat is lang geleden. Het is weer tijd voor een nieuwe persoonlijke blog. Vandaag een blog wat mij de laatste tijd bezig houdt. Lees je gezellig mee?

Vakantie

Wij zijn gezellig op vakantie geweest. We gingen naar Hinterglemm in Oostenrijk. We konden hier heerlijk wandelen. Maar we konden er ook goed tot rust komen, wat ook hard nodig was!

Opruimen

Ik wil weer wat meer in huis gaan opruimen. Ik heb namelijk veel te veel zooi. Zo wil ik van al mijn oude bollen wol een grote deken maken, zo heb ik weer ruimte in de kast. Maar ik wil nog meer wegdoen en opruimen.Op bol.com verkoop ik ook regelmatig tweedehands boeken.

Boeken algemeen

Luisterverhalen en gedichten

Ik wil graag wat verhalen en gedichten voorlezen op Youtube. Ik luisterde vroeger graag luisterboeken en het lijkt me leuk om dat zelf te maken.

Crypto’s

Ja, ook ik ben er in verzeild geraakt. Maar wel met een hele minimale inleg. Ik gebruik geld wat ik online verdiend heb en probeer daar meer van te maken met crypto’s kopen en verkopen. Ik vind het een hele bijzondere en avontuurlijke wereld.  Ik doe dit via Bitvavo. 

 

Hoe gaat het met jullie?

*Dit artikel bevat affliatielinks

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*