Wat heb ik met dubbele getallen?

Dit is een vraag die ik op Twitter heel vaak krijg. Ook merk ik dat mensen verbaasd zijn als ik een dubbel getal deel. Ik word dan ook weleens mevrouw klok genoemd. Maar waarom deel ik ze? Deel ik alle dubbele getallen die ik zie? Ik leg het je allemaal uit.

Wat heb ik met dubbele getallen?

Ik vind dubbele getallen fascinerend. Dubbele getallen worden ook wel engelengetallen of meestergetallen genoemd. Deze getallen willen je vaak wat vertellen. Zo geven engelen begeleiding en antwoorden door deze getallen te tonen. Maar het zien van veel dubbele getallen, kan ook te maken hebben met spiritueel ontwaken. Tot slot kun je ook veel dubbele getallen zien, wanneer je je tweelingziel hebt ontmoet. Wanneer ik een bepaald getal vaak zie kijk ik altijd wat dat getal betekent. Zelf vind ik deze link altijd heel duidelijk.

Dubbele getallen delen

Regelmatig krijg ik reacties, wanneer ik dubbele getallen deel. Toch deel ik maar heel weinig getallen. Ik zie er veel meer dan ik er deel. Ik zie de meeste dubbele getallen op de klok. Zo zie ik bijvoorbeeld weleens 11.11 uur, 15.15 uur, maar ook 11.44 uur etc. Soms zie ik de dubbele getallen ook in andere dingen. Dan is mijn batterij van mijn telefoon heel lang achter elkaar 66 % of heb ik afgerekend voor  €12,12. Soms zie ik zelfs dubbele getallen in bezoekersaantallen.

Wat wil ik er mee bereiken?

Dat is een hele goede vraag. Ik vind het gewoon bijzonder en daarom deel ik het graag. En ik merk dat ik het leuk vind dat meer mensen hierdoor dubbele getallen zien, een effect wat ik nooit verwacht had.

Zie jij weleens dubbele getallen?

 

6 Comments

 1. Haha, dan ben ik zeker meneer klok. 😂
  Ik zie en deel ze ook heel vaak.
  Dubbele getallen zijn ontwakingscodes.
  In de oudheid lette mensen heel vaak op getallen bijv. de datum of de graden waarop planeten, zon of maan stonden.
  Maar helaas is de mensheid afgedreven van zijn werkelijke pad en houd zich liever bezig met onbenulligheden en het verzamelen van domme materialistische zaken denkend dat ze dan heel wat zijn, “status”.

  Ieder getal heeft zijn betekenis en sommige hebben samen met een gelijk getal weer een andere betekenis. En je hebt idd engelengetallen en meestergetallen.
  Ik ben bijv. geboren op het meestergetal 22 en mijn huisnr. 44 is een ander meestergetal. Door het gebruik van getallen kun je veel zaken die normaal verborgen blijven ontdekken. Door numerologie te toe te passen kun je bijv. ontdekken wat voor een getal jezelf bent. Ik ben bij. een 4 en stel dat ik een partner zou hebben die een 8 is dan zijn we samen een 3. 4+8=12 1+2=3
  Het leven heeft heel veel mystieke zaken te bieden die je verder kunnen brengen op je levenspad of je kunnen helpen als je bent vastgelopen maar je moet er wel open voor staan.

  • Irene

   Hee Meneer klok!
   Ja jij deelt ze heel vaak. Goed beschreven dat de mens afgedreven is. Ik was ook afgedreven maar vergaar steeds meer kennis. Bedankt voor je goede toevoegingen 😉

 2. Ik merk ook vaak dat ik dubbele getallen zie, vooral als ik ’s nachts wakker word. Zo bizar!. Ik heb naar de uitleg gekeken enne…Ik zie mooie dingen staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*