Het vernieuwde tekstschrijvers.net

De website Tekstschrijvers.net is vernieuwd. Toen ik kennismaakte met deze website, was het eigenlijk nog een blog. Op deze blog schreven diverse tekstschrijvers artikelen voor andere tekstschrijvers. Nu is er een extra functie bijgekomen, zodat tekstschrijvers hun diensten kunnen aanbieden en bedrijven een tekstschrijver kunnen vinden die voldoet aan hun wensen.

Teksten schrijven

Voor de tekstschrijver

Als tekstschrijver kun je je naamsbekendheid vergroten wanneer je je aanmeldt. Je krijgt dan een eigen pagina met een zelfgekozen foto en zelfgekozen tekst. Ook kun je je specialiteiten op je pagina zetten. Bedrijven die tekstschrijvers zoeken kunnen dan ook een tekstschrijver selecteren die bepaalde specialiteiten heeft. Bij specialiteiten kun je denken aan bijvoorbeeld SEO, vertalen of gastbloggen. Ook kun je een tarief op je eigen pagina zetten.

Wanneer je wilt aanmelden, moet je eerst een pakket uitzoeken. Er is een gratis pakket, een premium pakket en een onbeperkt pakket. De betaalde pakketten zijn een jaar geldig, het gratis pakket is onbeperkt geldig. De betaalde pakketten bieden meer mogelijkheden dan het gratis pakket.

Er is nu een actie bij Tekstschrijvers.net. Wanneer je een artikel schrijft over Tekstschrijvers, kun je 100% korting krijgen op het premiumpakket. Je kunt ook een artikel schrijven en geld verdienen. Voor een geschreven tekst kun je minimaal €5 verdienen. De tekst schrijf je op een andere website, bijvoorbeeld je eigen blog. Alle eisen voor het artikel kun je hier terugvinden.

Een tekstschrijver vinden

Voor bedrijven is de website ook interessant geworden. Bedrijven kunnen

door het nieuwe systeem tekstschrijvers zoeken die aan hun eisen voldoen. Ook kunnen ze tekstschrijvers zoeken op locatie of prijs. Via het contactformulier kunnen bedrijven contact opnemen met de desbetreffende tekstschrijver(s). Zo kunnen er afspraken gemaakt worden en kan de tekstschrijver aan de slag met de tekst.

De blog bestaat nog steeds

Zoals ik in de inleiding al vertelde, tekstschrijvers.net was in eerste instantie een blog. Die blog is nog steeds onderdeel van de website. Je kunt hier tips en nieuws vinden. Zo kunnen tekstschrijvers elkaar helpen. Je kunt bijvoorbeeld artikelen lezen over WordPress, SEO en content marketing. Ook staat er een artikel over de actie bij tekstschrijver.net.

Mijn ervaring

Ik ben sinds kort aangemeld als tekstschrijver. Ik ben erg blij met mijn eigen pagina. De pagina heb ik helemaal naar mijn zin kunnen invullen en ik zie er gelijk erg professioneel uit. Hieronder zie je hoe mijn pagina eruit ziet. Laat de opdrachten maar komen!

Eigen pagina Teschrijvers.net

*Samenwerking

9 Comments

 1. Klinkt interessant Irene maar ik denk niet dat er iemand geïnteresseerd is in mijn schrijft kunsten. Wat betekend SEO en content marketing? Ik ben niet meer van deze wereld en begrijp niets van al die Engelstalige afkortingen en titels. 😉
  Overigens, de links op dit blog werken niet, ik wilde even kijken op die site maar helaas. Heb een mooie dag en ik wens je heel veel succes met schrijven. 😉

  • Irene

   Dat weet je nooit Peter. SEO betekent eigenlijk zoekmachineoptimalisatie. Je kunt dit toepassen om hoger te komen in Google en dus meer bezoekers te trekken. contentmarketing is het creeren van goede content die de klant helpt. De links doen het weer! Bedankt voor het melden!

   • Nou dat klinkt dus niet echt als iets voor mij. Ik sta niet graag in de kijker. Ik schrijf voornamelijk voor mezelf en wie meeleest is natuurlijk welkom. Maar ik hoef geen horde volgers, ik voel dan al die energieën en daar zit ik niet echt op te wachten, ik voel nu al soms veel teveel. 😉

 2. Het klinkt als een positieve vernieuwing als ik dit zo lees! Wat fijn ook dat je zo tevreden bent met je eigen pagina. Zelf houd ik het bij bloggen op mijn eigen blog; naast mijn werk en blog heb ik geen tijd om er nog wat bij te gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*