Update 2 NaNoWriMo 2019

Daar ben ik weer! Het is weer tijd voor een nieuwe update! Even geleden plaatste ik namelijk deze blog. NaNoWriMo staat namelijk voor National Novel Writing Month. Voor dit internationale evenement schrijf je in 30 dagen een boek of deel van boek van minimaal 50.000 woorden. Vandaag laat ik weten hoe het tot dusver gaat met deze enorme uitdaging! Waar loop ik tegenaan en loop ik op schema?

Om eerlijk te zijn..

Ben ik nog geen woord opgeschoten. Het zal dan ook een korte update worden. Maar ik wilde jullie het wel laten weten. Ik denk dat een boek schrijven wat heel nauw verband houdt met dingen die in je leven gebeuren gewoon lastig is. Het is misschien makkelijker over iets te schrijven wat verder van je af staat, dan hoef je er ook niet te diep in te gaan..Mede door het boek kwam ik weer in een emotionele rollercoaster terecht.

En nu?

Geen idee. Natuurlijk wil iets diep van binnen mij verder. Maar het lukt niet en ik weet ook even niet hoe de draad weer op te pakken. Ik wil mijn verhaal vertellen, Maar nu neem ik rust.

Wordt vervolgd..

One Comment

  1. Jammer lieverd dat het je niet goed lukt maar forceer nooit iets.
    Ik moet zeggen dat de energieƫn van het moment ook niet erg makkelijk zijn.
    Bij mij komt ook heel weinig uit mijn handen.
    Je weet dat ik dat stuk wil schrijven over de micronova, nou dat komt niet echt van de grond. Ik heb alles er wel voor klaar liggen maar om daar de juiste woorden bij te vinden zodat iedereen het ook begrijpt is een heel ander verhaal. Een krabbeltje zoals ik gisteren posten op mijn blog lukt nog wel maar verder kom ik op het moment niet. Ik kan mezelf wel gaan dwingen maar dat werkt niet, dan wordt het een onleesbare woordenbrij waar niemand iets aan heeft.
    Ik zou zeggen neem je rust en laat het allemaal even voor wat het is. šŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*