Tijd voor veranderingen

Mijn blog ondergaat vele veranderingen. Veel mensen vinden dat vreemd, gezien het feit dat dat marketingtechnisch natuurlijk niet altijd handig is. Maar mijn blog is een spiegel van mij. En ik verander als mens ook. Veranderingen horen zelfs bij het leven. Doordat dingen in het leven veranderen, krijg je de kans om lessen te leren. het leren van die lessen is nodig om je ziel weer verder te laten ontwikkelen.

Het oude achter me laten

Zaken veranderen, zorgt voor nieuwe uitdagingen, maar zorgt er ook voor dat je soms het oude achter je moet laten. Dat is soms onvermijdelijk. En ook dat hoort bij het leven en lessen leren. Zo ga ik nu Twitter achter me laten. De tijd van social media is voor mij geweest. Ik sta stil en ik moet verder.

Tijd voor andere zaken

Ik merk toch dat ik te veel tijd op Twitter doorbreng en die tijd en energie heb ik gewoon niet. Door fibromyalgie, mijn werk, de teksten die ik schrijf en mijn blog heb ik niet de energie om nog op Twitter te zitten. Daarnaast wordt ik ook verdrietig van alle negatieve energie op Twitter, die toch de laatste maanden erger is geworden. Ik wil nu graag weer mijn oude hobby’s oppakken, meer bloggen en meer energie. Ook wil ik de webshop aanpassen en een nieuwsbrief opzetten.

Contact houden

Wil je met mij contact houden? Lijkt me gezellig! Ik hou van contacten, van diepgaande gesprekken en nieuwe mensen leren kennen. Jij ook? Vul dan mijn contactformulier in en dan houden we contact over de mail.

Veel liefs Irene

8 Comments

 1. Snap ik helemaal lieverd, ik speel ook al maanden met die gedachten om “social” media de rug toe te keren. Het debat wordt er steeds harder en mooie liefdevolle dingen die wij plaatsen daar is nog nauwelijks plaats/aandacht voor.
  Ik bedoel, een schietpartij krijgt 10K likes en een plaatje over de liefde hoogstens 5.
  En nu gaat het me niet om de likes maar ik zou graag zien dat mensen eens wat meer hun hersen zouden gaan gebruiken en meer naar hun werkelijke gevoelens gingen luisteren. Wij spreken elkaar nog al zal ik je wel missen op twitter. 😘

  • Irene

   Precies dat. Ik snap gewoon niet hoe het komt dat liefdevolle dingen amper geliked worden. En dan hoeven het niet mijn dingen te zijn. Tot snel 😘

 2. hoi Irene, zoals ik op Twitter schreef: Ik had al zo’n voorgevoel.
  Ik ken het, ben zelf ook een paar keer gegaan maar kwam toch weer terug.
  De laatste tijd vind ik het ook minder leuk op Twitter maar ik zie het nog fftjes aan.

  Geniet van je relatie en de dingen die jou een positief gevoel geven.
  Ik wil jou bedanken voor al je reacties, likes en woorden.
  Ik ga je blog nog wel eens lezen en mocht je de behoefte hebben, je hebt mijn emailadres ook.

  Liefs van Maria

   • Irene

    Wat een lieve reactie Maria. Ik zag dat jij ook wegging. Dapper van je. Jij ook bedankt en we spreken elkaar hopelijk snel weer 😘

    • Jij gaf mij het laatste zetje en ik ben al weg bij Twitter.
     Ik voelde vandaag een rust over me heen.
     Op mijn blog Hartegroet op Blogspot staat mijn reden van vertrek.

 3. Theo Peters

  Ga nieuwe paden opzoeken en kijk waarheen je wilt gaan, bevalt het niet keer op je schreden terug. Maar blijf proberen en laat je nooit beteugelen want daar ben je het type niet naar.
  Veel plezier met je nieuwe verkenningen en mogelijk heb je gewoon eerst nog veel meer in te halen wat is blijven liggen dan nieuwe ontdekkingen te doen. Blijf praktische oplossingen zoeken. Groetjes van Theo

Comments are closed.