Review: Verborgen geluk

Het leek mij wel een keer leuk om een boek te reviewen. Ik lees graag boeken en ik lees dan voornamelijk voor het slapengaan. Vandaag review ik het boek: “Verborgen Geluk”van Frederika Meerman.

Verborgen geluk

Het boek gaat over Stella en Betsy. Deze vrouwen bevallen allebei in hetzelfde ziekenhuis en liggen na de bevalling op dezelfde kamer. De vrouwen hebben het heel gezellig, totdat de man van Stella binnenkomt. Betsy en de man van Stella(Marc) reageren raar op elkaar. In eerste instantie denkt Stella niet meer aan het voorval, als ze het ziekenhuis uit is. Maar wanneer Betsy en Stella elkaar weer tegenkomen, schrikt Stella enorm. Het zoontje van Stella lijkt precies op haar man Marc. Uiteindelijk vertelt Betsy haar levensverhaal aan Stella, maar daardoor moet er wel gelijk actie ondernomen worden.

Wat vond ik ervan?

Het is een dun boekje en daardoor had ik het boek vrij snel uit. Het was erg spannend en ik moest mijn best doen het boek niet in 1 dag uit te lezen. Ik vond de verhaallijnen interessant. Wat ik ook mooi vond, is dat delen van het levensverhaal van Betsy voor sommigen realiteit is en daar eigenlijk niet heel veel over bekend is.

Op bol.com kun je de Omnibus Op weg naar nieuw geluk bestellen. Dit zijn 3 boeken in een. Ik zou best wel meer van Frederika Meerman willen lezen.

 

Wil je vaker een review lezen van een boek van dat ik heb gelezen?

 

8 Comments

  1. Ik lees meestal spirituele boeken maar niet vaak.
    – Zij die terugkeerde uit de dood van Jozef Rulof
    – Drager van Sterrenvuur van Natasja Eijskoot
    Om er maar twee te noemen.
    Vroeger als kind las ik meer, zo’n beetje alles wat los en vast zat maar dat was een andere tijd zonder computers of dvd-spelers. 😉

  2. Hmm.. het klinkt totaal niet als iets wat me aanspreekt. Maar het is altijd leuk om reviews te schrijven over boeken die je hebt gelezen! Dus gewoon doen natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*