Review: Una allesreiniger Alpenfris

Het is weer tijd voor een nieuwe review. Vandaag schrijf ik een review over Una allesreiniger Alpenfris. Alvast veel plezier met lezen!

Una allesreiniger alpenfris

Deze allesreiniger zit in een grote fles met een inhoud van 1,25. De allesreiniger is te gebruiken voor vloeren, badkamer, keuken, PVC etc. Ook kan de allesreiniger gebruikt worden voor het schoonmaken van tuinmeubels. Dit product is echter niet geschikt voor natuursteen, marmer, gevernist hout, vitro keramische platen en andere broze oppervlakten.

Wanneer je het verdund wil gebruiken heb je twee dopjes per 5 liter water nodig. Je kunt het middel ook puur gebruiken voor moeilijke vlekken. Hoe je het ook gebruikt, hou altijd de gebruiksvoorzorgen in acht. Zo is het verstandig dit product buiten bereik van kinderen te gebruiken. Ook veroorzaakt dit middel ernstige oogirritatie. Tot slot staat er ook nog een lijst met bestanddelen op de verpakking.

20161027_111127-1

Tastbaar product

Una is een merk bij de Aldi. Una heeft veel producten op gebied van schoonmaken, zo is er ook allesreiniger met citroen, wc reiniger, schuurmiddel, bleekmiddel, glasreiniger, keuken- en badkamereiniger en afwasmiddel. Veel producten zijn er ook in diverse varianten.

Daarnaast kun je ook van Una schuursponsjes, vaatwastabletten, wc blok, luchtverfrissers en verschillende doekjes kopen.

Tot slot kun je ook wasmiddel en wasverzachter van de Una kopen in diverse varianten. Zo is er vloeibaar wasmiddel color, wit en zwart en is er ook wasmiddel in poedervariant. Wasverzachter is in de geuren zeebries, zonneschijn en zacht & mild.

Sensorische eigenschappen

De allesreiniger ruikt heerlijk fris. Het ruikt ook echt schoon, voor mij moet schoonmaakmiddel ook altijd een soort schone geur hebben. Verder werkt deze allesreiniger goed en heb ik er niet meer van nodig dan aangeven staat. Voor moeilijke vlekken heb ik hem nog niet gebruikt.

Verkooppunten

Deze allesreiniger is te vinden bij de Aldi.

20161027_111114

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*