Review Theïnevrije thee van Zonnatura

Het is weer tijd voor een nieuwe review. Vandaag schrijf ik een review over theïnevrije thee van Zonnatura. Alvast veel plezier met lezen.

20161203_104738-small

Theïnevrije thee van Zonnatura

De theïnevrije thee is een biologische zwarte thee zonder theïne. De theïne is op een natuurlijke wijze uit de thee gehaald. Om de thee zit een duurzame blauwe verpakking. Er zitten 20  zakjes in de verpakking. Totaal is de inhoud 36 gram. Er staat veel informatie op de verpakking. Zo kun je bijvoorbeeld de ingrediënten, bereidingswijze en kwaliteitsgarantie terugvinden.

20161203_104751-small

Tastbaar product

Zonnatura is een biologisch merk. Zonnatura wil graag verantwoorde producten op de markt brengen. Inmiddels is het assortiment erg ruim en zeker het thee-assortiment.  Zo zijn er verschillende kruidentheeën  voor bijvoorbeeld ontspanning, stoelgang en een goede nachtrust. Ook is er oplosthee, groene thee en nog een aantal diverse soorten thee te verkrijgen.

Zonnatura heeft ook nog veel soorten broodbeleg, maaltijden, tussendoortjes en ontbijtgranen in het assortiment staan. Maar dit is lang nog niet alles! Dus misschien ga ik wel meer producten van Zonnatura proberen.

Sensorische eigenschappen

De thee heeft een aparte geur. Ik had het idee dat de thee iets langer moest trekken als normale zwarte thee. Ook de smaak is iets minder heftig dan normale zwarte thee. Persoonlijk vind ik dat wel fijn. Ik zou ook zeker deze thee aanraden.

Verkooppunten

Theinevrije thee van Zonnatura is te koop in diverse supermarkten, maar ook in diverse webshops. Ik kocht de thee bij de Hoogvliet. De thee was destijds in de aanbieding en kostte toen €0,99. Op deze website zie je alle verkooppunten.

20161203_104757-small

Wat vinden jullie de lekkerste thee?

3 Comments

  1. Ik vind veel soorten thee lekker, maar als ik een kopje thee zonder theïne wil dan hebben we altijd wel rooibos of groene thee in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*