Review: Schär Pizza Margherita lactosevrij

Als je lactose-intolerant bent, dan wil je ook weleens pizza eten. Maar pizza eten kan best een uitdaging zijn, in alle pizza’s zit namelijk kaas. Zelf een pizza maken lost het probleem op, maar wat als je gewoon even makkelijk wilt eten? Dan is een diepvriespizza die je alleen in de oven hoeft te doen een uitkomst. Het heeft maanden geduurd voor ik lactosevrije diepvriespizza’s vond in de supermarkt. Maar het is gelukt!

Schär Pizza Margherita lactosevrij

Schär is een merk dat glutenvrije producten maakt. Deze pizza is dan ook gluten en lactosevrij. De kaas op de pizza wordt namelijk gemaakt van lactosevrije melk. Lactosevrije melk is eigenlijk gewone melk, alleen is de lactose eruit gehaald. De ingrediënten en de baktijd staan duidelijk vermeld op de verpakking.

Wat vond ik ervan?

Ik had best wel veel hoop gevestigd op de pizza, maar hij is ook lekker. Hij smaakt als een echte pizza en de portiegrootte is voor mij goed. Het is heel fijn om nu weer gewoon af en toe een diepvriespizza te kunnen eten.

Ik kocht deze pizza bij de Jumbo. De AH moet hem ook in het assortiment hebben, maar ik ben de pizza daar nog niet tegengekomen.

One Comment

  1. Mooi dat dat er is, kun je weer pizza eten.
    Ik heb al in geen jaren meer pizza gegeten, ik heb geen oven en bij een pizzeria vind ik ze veel te duur. Bovendien zijn er zoveel verschillende smaken tegenwoordig dat ik door de bomen het bos niet meer kan zien. Een ander iets is, ik weet niet of mijn maag het wel zou accepteren dus houd ik het maar bij nasi, dat eet ik bijna dagelijks en gaat gelukkig op het moment wel goed. 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*