Review: Robijn Creations Tiarebloem & Wilde bessen

Wanneer je niet meer kunt stoppen met het ruiken aan pas gewassen handdoeken en je regelmatig ruikt aan de dop van de fles, dan weet je dat het tijd is voor een wasverzachter review! Vandaag schrijf ik over Robijn Creations Tiarebloem & Wilde bessen.

Robijn Creations Tiarebloem & Wilde bessen

Mochten er discussies over ontstaan of wassen een vrouwen of mannentaak is, dan denk ik toch wel dat de kleuren van de fles alle discussies wegneemt. Deze wasverzachter is qua kleuren echt een vrouwelijk product. De fles is roze en paars van kleur met bloemetjes en het beertje Robijn. De fles bevat 750 ml wasverzachter. Volgens de fles kun je er 30 wasbeurten mee doen. Die 30 wasbeurten zijn wel gebaseerd op draaien was van 4-5 kg waarvoor 25 ml nodig is. Wanneer je extra zacht wasgoed wilt dan gebruik je 35 ml wasverzachter. Voor 6-7 kg wasgoed gebruik je 55 ml en voor een handwas gebruik je 18 ml.

Verder kun je op de verpakking een ingrediëntenlijst, contactgegevens en gebruiksadvies vinden. Zo wordt aangeraden om de wasverzachter te bewaren op kamertemperatuur en nooit direct op het wasgoed te gieten.

Robijn creations

Tastbaar product

Robijn is onderdeel van Unilever. Robijn heeft een groot assortiment met verschillende soorten wasmiddel en wasverzachters. Zo kun je in het assortiment wasmiddel in capsules, wasmiddel met vlekverwijderaar en wasmiddel speciaal voor fijne, donkere, witte en gekleurde was vinden. Ook is er wasmiddel in poedervorm, Klein & Krachtig en wasmiddel met Zwitsalgeur. Wasverzachters zijn er ook in verschillende soorten: Intense, Creations, Classics en Crème. Elke categorie bevat weer verschillende soorten met ieder een aparte geur.

Sensorische eigenschappen & oordeel

De wasverzachter ruikt heerlijk zoet en de handdoeken zijn heerlijk  zacht geworden. Zelf ben ik er erg enthousiast over en wil ik graag meer Robijn Creations proberen. Toch denk ik wel dat je van deze geur moet houden of niet, want de geur is best aanwezig.

Verkooppunten

Robijn Creations Tiarebloem & Wilde bessen is bij verschillende supermarkten en webwinkels te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*