Review: Kamergotchi

Misschien heb je het wel gevolgd. Er is weer een nieuwe app te downloaden. Dit keer de app “Kamergotchi” van Arjen Lubach. Vandaag vertel ik je er meer over.

Wat is Kamergotchi?

Kamergotchi is een spel waarbij je een ei krijgt. Uit dat ei komt een politicus en het is de bedoeling dat je de politicus zo goed mogelijk te eten geeft, aandacht geeft en hem/haar voorziet van informatie. In de jaren 90 was er een spel: “Tamagotchi”, waar je voor een huisdier moest zorgen. Vandaar ook te “gotchi”. “Kamer” staat natuurlijk voor de tweede kamer. Je kunt deze app op verschillende apparaten downloaden.

Even voor de Belgische lezers onder ons. Wij hebben hier in Nederland over paar weken weer verkiezingen. Vandaar alle heisa. Ik weet alleen niet of je ook in België een Nederlandse politicus kan verzorgen.

Mijn ervaring met Kamergotchi

Ik vind het een heel leuk spel. Hoewel Mark Rutte bij mij niet ieder uur eten krijgt, blijft hij wel leven. Ik vind het heel leuk dat je soms meldingen krijgt die wat met de verkiezingen of met het politieke nieuws te maken hebben. Hoewel ik geen VVD-fan ben, vind ik het wel leuk om Mark Rutte te hebben. Ik hoopte namelijk op iemand die ik wel zou kennen. Ik volg de politiek wel een beetje, maar na de lijsttrekker van iedere partij houdt het wel op.

Ik ben dan ook benieuwd wat er nog meer aankomt!

11 Comments

  1. Ik heb geen smartphone en dus ook geen apps. Ben zelf ook geen spelletjes liefhebber dus zou dit spel waarschijnlijk ook niet downloaden. Ik heb wel veel interesse in de politiek “heb er 15 jaar in gewerkt”. Als je Mark niet meer verzorgt gaat die dood en krijg je een nieuwe lijsttrekker en dus ook ander nieuws.

  2. Ik heb er de afgelopen dagen erg veel over gehoord en gelezen. Het lijkt mij wel lachen en ben ook wel benieuwd naar die meldingen over de verkiezingen die je krijgt. Zal ‘m vanavond eens downloaden op mijn telefoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*