Review Florida Rose geurstokjes

Van mijn vriend heb ik een tijdje terug geurstokjes gekregen. Deze kwamen van de Blokker. Omdat ik ze gekregen heb, weet ik de prijs niet en vind ik het niet leuk om de prijs op te zoeken. Wel vind ik het leuk om hier een review over te schrijven.

20170107_132300-small

Florida Rose

De vloeistof zit in een glazen potje met een houten deksel. Echter er zit nog een doorzichtig dopje op die er eerst nog afgehaald moet worden voor gebruik. Er zitten 8 stokjes bij. De plastic verpakking bevat veiligheidswaarschuwingen. Er wordt duidelijk gewaarschuwd voor oogirritatie.  Er zit ook een briefje met instructies bijgeleverd.

20170107_132331-small

Sensorische eigenschappen

De geurolie ruikt naar rozen. Toch is de geur erg sterk en zeker sterker dan dat je zou verwachten bij een bos rozen. De geur ruik je ook door de verpakking heen. Zelf vind ik de geur wel lekker maar persoonlijk te sterk. Ik kreeg er een beetje hoofdpijn van. Ik denk dan ook dat je deze geurstokjes beter in de gang kunt zetten dan midden in de woonkamer. Toch ben ik wel heel blij dat ik ze gekregen heb.

roses-1566792_640

Verkooppunten

Deze geurstokjes zijn te koop bij de Blokker.

8 Comments

  1. Bianca kamp

    Ik heb ze pa wkn terug gekocht bij de blokker voor 1€ opruiming.. maar die troep heeft mooi me dressoir beschadigt doordat het gelekt heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*