Review: Doodle Planner

Vorige week ontving ik een Doodle Planner van Doodle Planner Design. Deze planners kun je op de volgende website bestellen. Je kunt veel verschillende planners bestellen bijv. planners om je financiële situatie op orde te brengen, activiteitenplanners, huiswerkplanners en nog veel meer andere planners. Het leuke van deze planners is niet alleen dat je orde in je hoofd en leven creëert, maar ook dat je ze voor een bepaald bedrag kan downloaden en kunt printen. Zo zijn ze je leven lang bruikbaar.

Ik testte de blogplanner. Ik ben nogal slordig en chaotisch aangelegd, dus ik kon wel weer wat rust in mijn hoofd creëren!

Resultaten

Ik kan bij deze planner het weeknummer invullen, daarnaast kan ik op iedere dag activiteiten invullen. Vervolgens is het dan ook mogelijk om aan te geven of je iets op social media gaat delen. Omdat mijn testweek in twee weeknummers viel, heb ik besloten, hem twee keer te printen. Anders wordt het zo onhandig.

Ik ben erg blij met deze planner. Zo geeft deze planner mij rust, doordat hij niet te druk op mij overkomt. Verder vind ik het fijn dat het kopje “gedeeld” er staat. Verder vind ik de 2 euro die ervoor betaalt heel goedkoop. Zeker als je dit vergelijkt met planners uit winkels. Enig nadeel vind ik wel, dat er voor mij iets te weinig witruimte is. Dit is misschien niet heel duidelijk te zien, maar ik deel graag mijn activiteiten op! Toch ben ik heel blij met mijn planner.

img_1721 img_1720

Liefs Irene

 

* Samenwerking

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*