Q & A over volle en nieuwe maan

Gisteren was er weer een volle maan. Vaak deel ik rondom volle en nieuwe maan artikelen op Twitter. Maar hoe zie ik zelf de standen van de maan en wat doe ik ermee? Ik heb een Q en A gemaakt!

Wat vind je van volle en nieuwe maan?

Ik vind het altijd een leerzaam moment. Tijdens nieuwe en volle maan kun je altijd weer dingen leren over jezelf, kunnen er bepaalde emoties ontstaan of kun je een nieuwe weg in gaan. Dat is natuurlijk per keer afhankelijk van hoe ook de planeten staan.

Wat doe je rond deze dagen?

Wanneer ik voel dat de volle maan of de nieuwe maan erg resoneert dan weet ik dat ik er wat mee moet en dan probeer ik me innerlijk bewust te zijn. Ik lees dan veel en denk na.

Heb je last van volle of nieuwe maan?

Ik heb er wel veel last van gehad, maar doordat ik iedere volle maan als een leerproces zie, voelt alles een stuk lichter.

Gebruik je wierrook?

Nee eigenlijk niet. Maar ik heb er verder weinig op tegen.

Waar vind je informatie over volle en nieuwe maan?

Ik heb een paar sites waar ik regelmatig op kom, deze zal ik delen:
Inspirerend leven
Petra stam
Lea van der Eem

Was je als kind al met de maan bezig?

Ja, ik vond het altijd al bijzonder de maan. Ik dacht ook dat ik daar ’s nachts heen kon vliegen vanuit mijn bed. Ook tuurde ik vaak als kind naar boven om de verschillende maanstanden te zien.

Heb jij wat met de maan?

One Comment

  1. Ik zelf niet zo veel, maar ik weet dat ze altijd van een tante van Jeroen vertelden dat ze “maanziek” was…als het volle maan was.
    De maan vind ik natuurlijk wel heel mooi, ik probeer altijd de bolling van de maan te ontdekken en denk zeker dat invloed heeft op de mens, dier en de aarde!
    Ik vraag mij nu af waarom wolven altijd huilen bij volle maan of dat dat een verzinsel is… Weet jij dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*