Pasen met Irene: Eieren versieren

Een tijdje geleden liet ik tijdens mijn shopblog de Paaseieren DIY kit al zien. Dit pakket is voor €1,39 bij de Action te koop.  Inmiddels heb ik hem opengemaakt en ben ik aan de slag gegaan om de eieren te versieren.

Inhoud

Er zitten niet alleen 8 eieren in dit pakket. Er zitten ook diverse stickers, 5 kleuren verf, een kwastje, plakoogjes en sjabloontjes in. De stickers zijn in de vorm van neuzen, monden, strikken en andere creatieve uitingen.

Gebruik

Eieren verven zonder eiermolen, op het eerste gezicht lijkt dit een bijzondere uitdaging. Echter ik had hier snel wat op bedacht. Ik knipte een wc rol in 4 delen. Zo kon de eieren stilzetten. Ik moest wel wachten totdat de verf droog was voordat ik de rest  van elk ei ging verven.

De verf was erg goed en het zit mooi op de eieren. Ook met de stickers ben ik erg blij. Ik had de oogjes nog niet eens gezien toen ik het pakket kocht in de winkel. Dit was een leuke verassing. Ik heb met die oogjes leuke gezichtjes kunnen maken.

Het resultaat.

Ik heb ervoor gekozen om de eieren op een schaal met servetten te leggen. Ik heb geen paastakken of zoiets. Ik heb bij de Xenos een pakje met kleine kuikentjes gekocht, superschattig! Ik ben blij met het geheel. Verder vond ik het erg leuk om deze eitjes te versieren en ben ik tevreden over de Paaseieren DIY kit.

14 Comments

  1. Wat zijn ze onwijs leuk geworden! Dit ken ik nog van ‘vroeger’, maar eigenlijk zou ik het ook nu nog best leuk vinden om te doen 🙂

    • Irene

      Haha Dankje. Ja ik ben die fase dat je dat soort dingen niet meer mag doen omdat het kinderachtig zou zijn voorbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*