Paasactie! Gratis kaartje!

Hee! Leuk dat je deze blog leest! Vandaag kondig ik een paasactie aan. Weet je waarom? Met kerst sturen we elkaar massaal kaarten, maar met Pasen niet. Stiekem vind ik het juist leuk om voor Pasen ook kaartjes te maken. Dus bij deze!

Vind jij het leuk om een kaartje voor Pasen te ontvangen van mij? Leuk! Je kunt hiervoor het contactformulier op de website invullen. Je kunt ervoor kiezen om een kaartje per post of per e-mail te krijgen van mij.

Deze actie is geheel gratis. Ik vind het namelijk heel leuk om jullie blij te maken met een zelfgemaakt kaartje! En het is ook een gebaar van dank, dat jullie mijn blog lezen! Ik zal dan ook zorgvuldig met je gegevens omgaan. Ik zal je gegevens niet doorspelen naar anderen, ook zal ik je gegevens niet gebruiken voor mailings of nieuwsbrieven.

Je kunt je opgeven tot en met vrijdag 7 april. Ik wil er namelijk zeker van zijn, dat jouw kaartje voor de Pasen binnen is!

Ik ben benieuwd voor wie ik een kaartje mag gaan maken!

18 Comments

 1. Tja daar gaan we weer. 😉
  Ik vier geen Pasen maar op 21 maart wel het Keltische Ostara waar ook de oorsprong van Pasen ligt overigens.
  De Katholieke hebben heel wat Keltische feestdagen gejat.
  Ik hou van het origineel en niet van de slechte commerciële kopieën. 😉
  Have fun met het maken van je paaskaarten, ik verstuur nooit kaarten met kerst of welke andere gelegenheid.

 2. Wat een ontzettend lief initiatief! Van mij mag je een kaartje naar een kinderafdeling in een ziekenhuis sturen. Kinderen die ziek zijn vind ik altijd zo triest. Alle lichtpuntjes zijn welkom voor ze!

 3. Oh, leuk dat je dit doet! En ja, er zijn eigenlijk al mooie suggesties gegeven. Ik vond de kerstkaarten actie dit jaar ook zo mooi. Dat je een postzegel erbij kreeg om eenzame ouderen een kaartje te sturen. Ik vind ook dat je kaartje die kant op zou moeten gaan (of iets dergelijks). Ik weet zeker dat je iemand dan zo blij kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*