2 Comments

  1. Tja, waar kunnen wij nog heen?
    In mijn jeugd had je een liedje “Vluchten kan niet meer” van Frans Halsema & Jenny Arean. https://www.youtube.com/watch?v=A0cU84z-eW8
    Dit nummer is helaas nog steeds nog actueel, de laatste dagen misschien nog wel actueler. Ik denk dat we alleen nog maar onszelf kunnen.
    De meeste mensen zoeken alles buiten zichzelf en doen zich voor als iemand anders. Alles is vermaak en men wil de hele dag vermaakt worden met de meest domme dingen die je kunt bedenken. En daar hebben ze ook iets voor uitgevonden, de media die ons 24/7 bestookt met de grootste onzin. Met couranten, bladen, tv, radio en internet worden wij bezig gehouden of terwijl vermaakt waardoor we onszelf verwaarlozen. Heel veel mensen houden niet van zichzelf, weten vaak niet eens wie ze werkelijk zijn en wat hun werkelijke potentieel is.
    Ze zijn slaven van hun baas, van de media, van de grote merken die met ze spelen als waren het domme kinderen. Dus om dit niet te lang te maken, we moeten naar onszelf toe, naar ons innerlijke kind en onszelf leren kennen, te accepteren en van onszelf leren houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*