Nieuwe serie: Leven op aarde

Hoi lieve lezers,
Ik heb weer wat nieuws! Ik ben een nieuwe serie begonnen. In deze serie snijd ik onderwerpen aan die ons diep raken als mens, maar waarvan we zoveel kunnen leren.

De serie is te beluisteren op Youtube, Anchor en Spotify.

De eerste aflevering gaat over: Wanneer het leven geen zin meer heeft.
Alvast bedankt voor het kijken.

Veel liefs Irene

2 Comments

  1. Mooi gesproken Irene.
    Ik kan hier heel veel over zeggen, maar dat ga ik nu voor de verandering eens niet doen. Je kent mij heel goed, en je weet hoe ik over het een en ander denk. šŸ˜˜

  2. Mooi! “Jouw hart is jouw echte ik” . Ik denk dat dit gedicht mensen die in de put zitten aan het denken zetten en hopelijk niet echt doorzetten wat ze van plan zijn. Zoals je zegt dat het een permanente oplossing is voor een tijdelijk probleem. En zo is het vaak inderdaad!

Comments are closed.