Minicursus Perfectionisme loslaten

Hallo lieve mensen,

Wat leuk dat jullie weer mijn blog lezen. Vandaag schrijf ik een iets andere blog, namelijk een blog over perfectionisme. Zelf ben ik behoorlijk perfectionistisch aangelegd en dit uit zich vaak in overdreven piekergedrag. Op Facebook kwam ik een interessante minicursus tegen over perfectionisme en ik dacht, das wat voor mij! Ik ben geneigd om het altijd iedereen naar zijn of haar zin te maken, mijn keuzes die ik maak baseer ik op het feit wat ik denk dat anderen van mij willen of verwachten en daarnaast denk ik soms erg zwart-wit.

head-197345_640

Astrid Davidzon

Ik volg Astrid Davidzon al een tijdje op Facebook en ik vind het dan ook leuk dat ze de minicursus perfectionisme loslaten gratis aanbiedt. De cursus begint op donderdag 20 oktober. De cursus bestaat uit 4 delen, het zijn 4 filmpjes.

Natuurlijk wil ik graag vertellen op mijn blog wat het mij heeft opgeleverd, wat ik heb geleerd en welke nieuwe inzichten ik heb gekregen. Maar dat komt binnenkort!

Ben jij toevallig ook perfectionistisch?

Er is nog mogelijkheid om je in te schrijven t/m woensdag 19 oktober. Dus als jij een perfectionist bent of iemand in de omgeving kent met perfectionisme, geef je ook gezellig op! Het het is gratis!

Via deze link kun je inschrijven. Wanneer je meer wilt weten over Astrid Davidzon, klik dan hier.

Liefs Irene

dont-panic-1067044_640

*Deze blog is geschreven op basis van een gratis cursus, voor iedereen is deze cursus gratis te volgen. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*