Mini shopblog Action

Hoewel ik jullie een maand geleden vertelde dat ik even geen shopblog zou schrijven, ben ik onlangs toch weer eens in de Action geweest. Ik kon het toch niet laten.  Naast een aantal leuke dingen, nam ik ook een aantal nuttige dingen mee. Lezen jullie mee?

2x microvezelzoek €0,45 per stuk

We zijn hier thuis opzoek naar andere soorten schoonmaakdoekjes, omdat er stof in de vorige doekjes bleef hangen. Ik hergebruik altijd de doekjes door ze op minimaal 60 graden te wassen.

Een vaatdoek €0,49

Altijd praktisch en ik wilde deze graag al een tijdje uitproberen.

2x washand €0,38 per stuk

Wanneer je er niet meer tegenaan kunt wassen, is het de hoogste tijd om wat extra washandjes te kopen.

2 verschillende soorten washi tape €0,79 per verpakking

Ik heb dit al zo vaak voorbij zien komen bij andere bloggers, dat ik het toch ook moest hebben. Ik wil deze tape gebruiken voor het maken van kaarten.

Paaseieren DIY kit €1,39

Het is er misschien een beetje vroeg voor, maar ik heb een knutselpakket om paaseieren te versieren aangeschaft. Ik zie al weken, wat zeg ik maanden, van alles in de winkels voor Pasen. Ik heb al jaren geen paaseitjes meer versierd (omdat ik dacht dat het kinderachtig zou zijn en misschien is dat ook wel zo).

Ik ben erg blij met dit pakketje. Er zitten niet alleen eieren in. Er zit ook verf bij, een kwastje en sjabloontjes. Binnenkort ga ik hierover ook een blog maken.

Hebben jullie al paasinkopen gedaan?

16 Comments

  1. Ik vier geen christelijke feestdagen maar Keltische. Op 21-03 vier ik Ostara het Keltische lentefeest waar Pasen van af is geleid. Veel plezier met je aankopen gewenst. 😉

    • Irene

      Wij ook niet. Wij profiteren van alle leuke dingen die in de winkel liggen en genieten van de vrije dagen 😉 Moet mij toch eens wat meer verdiepen in die Keltische kalender!

  2. Wat een leuke spulletjes. De Action heeft lekker goedkope spulletjes en ook zo schattig. Ik heb nog geen paas inkopen gedaan en denk het ook niet te zullen doen!

  3. Leuke aankoopjes! Die microvezeldoekjes zijn super handig. Toevallig ben ik gisteren ook naar de Action gegaan. Ik heb niet zoveel met Pasen, behalve dan de lekkere chocolade, haha!

  4. Wat is die washi tape leuk zeg! En het paassetje is ook super. Wij vieren Pasen niet echt uitgebreid, maar hebben wel altijd het huis helemaal ingericht in paassferen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*