Mijn nieuwe webshop is geopend!

Hoi lieve mensen,
Ik heb groot nieuws! Eindelijk is mijn webshop klaar. Ik heb er best veel tijd en moeite in gestoken, maar ik was het ook al zo lang van plan. Ik wilde het gewoon zo ontzettend graag. En nu is het moment daar.

Wat verkoop ik in mijn webshop?

Ik verkoop gedichten op maat. Je kunt een gedicht voor iedere gelegenheid kopen, dus voor een trouwerij, begrafenis, geboorte, verjaardag etc. Het maakt niet uit waarvoor je een gedicht wil, wanneer je bestelt en bij het bestellen informatie opgeeft, doe ik de rest. Gedichten worden binnen 72 uur geleverd.

Hoe kom ik bij je shop?

Heel simpel. Je kunt hierboven het kopje shop aanklikken, of gewoon op deze link klikken.

Ik hoop je snel te zien in mijn webshop!

Groetjes Irene

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*