Mijn nieuwe gedichtenbundel is uit!

Hoi allemaal!

Mijn nieuwste gedichtenbundel is nu eindelijk uit! Het heeft even geduurd, maar het is gelukt. Hij is nu o.a. te koop via Bol.com. Het is een e-book. Mocht hij veel verkopen/of er veel vraag naar een paperback is, dan ga ik hem ook in papieren versie verkopen.

Deze gedichtenbundel bevat 101 gedichten. Ik vond vroeger als kind de boeken met zoveel verhaaltjes voor het slapengaan erg leuk. Ik besefte me dat dit er alleen niet voor volwassenen is. Eigenlijk best gek, want in verschillende onderzoeken is aangetoond dat lezen voor het slapengaan een positief effect heeft op zowel de kwaliteit als de duur van de slaap.

Ik wil hier graag verandering in brengen, maar ik besef mij heel goed hoe druk onze maatschappij is. Vaak gaan we al (te) laat naar bed naar een teveel aan verplichtingen. Ik heb daarom ook besloten om gedichten te schrijven, zo hoeft er niet een heel hoofdstuk of heel verhaal uitgelezen te worden als het al laat is.

Je kunt mijn bundel hier bestellen:

https://www.bol.com/nl/p/101-gedichten-voor-het-slapengaan/9200000102141176/?suggestionType=typedsearch&bltgh=myLRGwIC4ieuyUBN9AZGTg.h01F1-OhmDtYiAPDj-JOKA_0.1.ProductTitle

Liefs Irene

5 Comments

  1. Gefeliciteerd! Super leuk!
    Chips, ik heb geen e-reader maar ik ga die app even checken. (Misschien evt. leuk als cadeautje voor mijn zus, die heeft zo een Ereader)
    Ik hoop oprecht dat je veel mag gaan verkopen, top hoor!

  2. Wat super leuk, zeg. Ik wist niet eens dat je een boek zo digitaal kon uitbrengen via bol.com, maar ik vind het super tof. Ik heb even gekeken en ik vind je eerste gedicht mooi. Helaas heb ik geen e-reader, anders had ik het gekocht. Ook omdat ik het je gewoon gun 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*