Mijn hoofd zit vol

Mijn hoofd zit vol en dat regelmatig. Hoewel de wereld sinds de coronacrisis wat minder hard lijkt te draaien, blijft mijn hoofd vol zitten. Ik heb wekenlang amper geblogd totdat ik mij realiseerde dat het misschien juist goed is om hier wat mee te doen. Te gaan bloggen over overprikkeling en over activiteiten die juist zorgen voor meer rust in je hoofd. Een soort mindstyle en lifestyle, maar dan op mijn manier. Ik ga dus mijn blog een beetje omgooien en weer meer artikelen schrijven.

Tot snel!

Groetjes Irene

One Comment

  1. Ik heb geen last van overprikkelingen.
    Ik heb geen smartphone, kijk geen tv, luister niet naar de gewone radio en lees geen couranten. Ik leef in mijn eigen bubbel ver weg van alle gekrakeel van die zogenaamde samenleving. Ik ga regelmatig de Veluwse bossen hier in en geniet daar van de dieren en de overige natuur. Ik maak me ook niet druk over een of andere virusje, dood gaan doen we pas wanneer het onze tijd is en ziek worden is gezond, je bouwt er meer weerstand mee op.
    Ik ben benieuwd naar je nieuwe blogs, ik miste je. šŸ˜˜ šŸ¤—

Comments are closed.