Mijn eigen gedicht op een poster!

Posters, je hebt ze in alle soorten en maten. Je kunt posters laten drukken om je huis mee te decoreren, maar je kunt ook posters laten drukken voor promotie. Ik liet een aantal posters drukken en vertel je er graag meer over!

Studentendrukwerk

Studentendrukwerk is een website waar je goedkoop en snel drukwerk kunt bestellen. Studentendrukwerk is een jong bedrijf, maar wel met jarenlange ervaring. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van moderne digitale drukpersen, zoals de Kodak Nexpress.

Je kunt bij Studentendrukwerk terecht voor scripties en verslagen. Speciaal voor de afstudeerders heeft Studentendrukwerk ook proefschriften in het assortiment.

Maar er is nog meer drukwerk te bestellen op Studentendrukwerk.nl. Zo kun je hier ook terecht voor foto’s op canvas, bierviltjes, flyers en posters.

Poster met gedicht

Ik bestelde een ludieke poster. Het leuke was dat ik hem zelf mocht ontwerpen. Voor mij ook spannend, omdat ik zoiets nog nooit had gedaan. Gelukkig kun je bij Studentendrukwerk de poster online ontwerpen en heb je dus geen speciale software nodig. Wat ik vooral erg fijn vond, was het feit dat je ook een melding kreeg als de poster onscherp was. Hierdoor heb ik het ontwerp kunnen aanpassen en is het resultaat hartstikke mooi. Je kon ook kiezen voor allerlei soorten afwerkingen en diktes.

Het resultaat

De posters zijn mooi van kleur en goed van kwaliteit. Ik bestelde een poster waarop mijn eigen gedicht staat. De dikte van de poster leek achteraf wat minder geschikt voor op een vrije plakplaats. Maar hij hangt!


Ik hing ook een poster op mijn raam. Ik probeer vooral met deze poster mensen te inspireren. Ik heb ook gekozen voor een kort gedicht, zodat de kans groter is dat mensen het gaan lezen.

Heb jij weleens promotiemateriaal laten drukken?

*Samenwerking

2 Comments

 1. Leuk gedaan lieverd.
  Ja, ik heb wel eens promotiemateriaal laten drukken toen ik nog in de politiek werkte en gemeenteraadskandidaat was. Dat was in 2002.
  Ik heb dat toen bij een lokale drukker laten doen en kosten me toen ook een rib uit mijn lijf om het maar even zo te zeggen.
  Mijn slogan was toen, “Ga voor eerlijkheid”. Kort en pakkend en leverde me 200 voorkeurstemmen op. Te weinig om in de gemeenteraad te kunnen komen maar het leverde me wel lokale bekendheid op en veel werk achter de schermen van het politieke toneel. Veel succes met je creatieve uitspattingen. 😘 😊

 2. Wat leuk! Ja, Studentendrukwerk ken ik ook. Toen ik het zag dacht ik als eerste: Wat heb je een mooi handschrift, en wat een mooi gedicht natuurlijk. Ik had het gevoel toen alsof het een beetje “op mij sloeg”, hahaha!
  Wat leuk dat je hem nu op posterformaat hebt, ik had dat eerst helemaal niet door.
  Leuk om ze een keer uit te delen na een optreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*