Mijn cadeautips voor de feestdagen

Wat gaat de tijd toch snel. Nog een week en dan is het alweer kerst. Heb jij al een cadeautje gekocht voor onder de boom? Nog niet? Dan heb ik nog wel een aantal leuke tips!

Mijn bundel

Mijn bundel “101 gedichten voor het slapengaan” is zowel als e-book en als paperback te koop. De bundel bevat 101 gedichten. In deze blog kun je meer over de bundel lezen.

De bundel bestel je eenvoudig op bol.com.

Werk op canvas

Ik verkoop tegenwoordig diverse foto’s en gedichten op canvas. Dus wil jij mijn gedichten aan jouw muur hangen? Klik dan snel even op de website van Werkaandemuur! Mijn werken bestel je al vanaf 31 euro.

Diverse producten met gedichten

Op Redbubble verkoop ik ook gedichten en foto’s. Maar dan voor toffe producten, zo kun je in deze shop mijn gedichten vinden op bekers, kussens, notitieboekjes en kaarten. De kaarten kosten maar 2,15 per stuk. Wanneer je op de afbeeldingen in mijn portfolio klikt, dan zie je alle producten.

 

Wat staat er bij jou onder de boom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*