Jaaroverzicht 2019

Hoihoi!

Leuk dat je mijn jaaroverzicht bekijkt. 2019 ging over veel Twitter, digiminderen, podcast en de wereld. Ik neem je daarom mee terug naar alle hoogte- en dieptepunten. Zet de oliebollen maar alvast klaar.

Het begin van 2019

Ik was in het begin van 2019 nog erg actief op Twitter. Ik plaatste iedere dag een gedicht en maakte gedichten weekoverzichten.

Gedichten weekoverzicht 12

Nog meer gedichten, want ik deed dit jaar voor het eerst mee met Gluren bij de buren. Dit is een huiskamerconcert door heel Nederland en wat gratis te bezoeken is. In 2020 doe ik weer mee!

Gluren bij de buren!

Informatieve blogs

Ik schreef over te weinig tijd, traumaverwerking, sport, weergave van de werkelijkheid, lactose intolerantie en over opslaan.

Inpakken en uitpakken(traumaverwerking)

Sporten versus respect

Weergave van de werkelijkheid

Lactose-intolerantie, wat is het?

Waarom moeten wij alles opslaan?

Gestopt met Twitter

Ik gooide wat betreft Twitter de handdoek in de ring. Nog steeds ben ik heel blij met de keuze die ik heb gemaakt. Ik heb nu meer rust. Ik dacht aanvankelijk toen ik stopte met Twitter, dat het mij bezoekersaantallen zou gaan kosten. Maar raad eens? Mijn bezoekersaantallen van deze website zijn verdubbeld!

Tijd voor veranderingen

Podcast en video

Ik besloot om wat nieuws uit te proberen. Ik spreek nu mijn gedichten ook in en zijn te beluisteren als podcast.

Podcast

Ook besloot ik de video’s te veranderen. “Voor iedereen op aarde” is daar een goed voorbeeld van. Het gedicht is ingesproken met achtergrondmuziek en tijdens het luisteren kun je kijken naar plaatjes.

Nieuwe video: Voor iedereen op aarde

Ging er ook nog wat mis?

Natuurlijk! Ik had momenten dat mijn blog niet lekker ging. Maar de grootste dip kreeg ik toen ik de Nano schreef. Ik heb de Nano dan ook niet afgemaakt.

Update 2 NaNoWriMo 2019

Ik wil je bedanken..

Voor alle keren dat je Wijzermetirene bezocht, voor alle artikelen en gedichten die je las, voor alle video’s die je zag en voor alle keren dat je luisterde naar mijn stem.

Bedankt dat je mij volgde in 2019!

Ik wens al mijn volgers een heel bijzonder 2020!

2 Comments

  1. Ik mis je nog steeds op twitter, je was een van mijn trouwste volgers en liker maar ik respecteer je keuze. En ik volg je hier op je site natuurlijk ook gewoon al is het nu steeds even kijken of je een nieuw blog hebt geplaatst. (Ik heb toevallig ook net een nieuw blog gepost.) Op Twitter zag ik dat gewoon, nu moet ik maar raden. 😉 Ik heb nog steeds geen podcast gehoord van, op de een of andere manier komt het er niet van en ik vind het ook moeilijk zo’n podcast site. Dank voor je mooie gedichten en je vriendschap en ik wens je een magisch 2020 toe waarin jij nog meer JIJ mag gaan worden. 🤗 😘 😊

  2. Sporten versus Respect kan ik mij nog heel goed herinneren. Als ik iemand zie joggen moet ik daar altijd aan denken. De gedichten met plaatjes en muziek vind ik een schot in de roos, ze spreken mij dan nog meer aan!
    Alvast een heel goed 2020 gewenst en ik zie je vast volgend jaar weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*