Ik was bij #creatiefmetviking

Hallo allemaal,
Vandaag ga ik jullie meer vertellen over het event waar ik pasgeleden voor uitgenodigd was. Het was mijn eerste event als blogger en ik was stiekem best trots dat ik op de rode loper mocht verschijnen!

Foto: Lucie de Bock

De workshops op het CreatiefmetViking event

Wat was het eigenlijk voor event? Het event werd georganiseerd door Viking. Dit is een merk dat veel kantoorartikelen levert. Het was een creatief event waar bloggers drie workshops konden volgen. De workshops waren: fotografie, kalligraferen en houtbranden. Tussendoor was er een smakelijke lunch en werd er veel gepraat. Ik vertel graag wat meer over de workshops.

Fotografie

De eerste workshop werd gegeven door Lucie de Bock. We leerden hoe we  goede opstellingen maakten voor productfoto’s. Maar we leerde ook meer over licht. Ik merkte toch dat ik een beetje onder een steen had gelegen. Ik leerde heel veel bij.

Houtbranden

De workshop houtbranden werd gegeven door Ilse Verhoef. We mochten houtbranden op een houten bakje. Eerst mochten we een ontwerp kiezen. Ik koos een leuk ontwerp, maar het bleek later wel een van de moeilijkste te zijn. Toch ben ik best blij met het uiteindelijke resultaat. Houtbranden ziet er veel makkelijker uit dan het is. De houtbrander is heel erg heet, dus je moet goed opletten hoe je hem vasthoud. Ook moet je uitkijken dat je niet te hard drukt.

Kalligraferen

Deze workshop werd gegeven door Manon van Oh Pretty paper. Dit vond ik wel de spannendste workshop. Mijn eigen handschrift is namelijk om te huilen. Ik was op de basisschool al slecht in schrijven. Toch wil ik altijd wel mijn handschrift verbeteren. Hoewel het niet echt kalligraferen was wat ik deed, heb ik nog nooit zulke mooie letters op papier gekregen.

Tot slot

Ik wil Viking bedanken voor deze inspirerende dag. Ik heb veel geleerd van de workshops.

Foto: Lucie de Bock

One Comment

  1. Wat een leuk event en het past perfect bij jou! Ik schreef op de basisschool altijd heel netjes, maar daarna…verschrikkelijk. Zelfs nu ben ik geneigd om simpele boodschappenlijstjes nogmaals te schrijven omdat het zo een rommeltje is.
    Gaaf die workshop over fotografie, dat zou ik ook wel eens willen doen. Ik weet zeker dat ik heel veel tips en tricks niet weet.
    Je hebt het hartstikke mooi gemaakt, wat een schattige afbeelding. Is het een theedoosje?
    Het zou best mooi zijn als je weer een gedichtenbundel maakt om eens de koptitel te kalligraferen, lijkt mij heel mooi staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*