Ik heb een zetje nodig

Ik heb een zetje nodig, of misschien wel meer. Ik lijd officieel aan het writer’s block syndroom. Oftewel, ik krijg al maandenlang niets op papier. Waar eerst mijn letters rondjes dansten, zijn ze nu van mijn papier verdwenen. Ik weet ook niet goed waar ze naartoe zijn gevlogen. Maar dat ze in een onbewaakt moment de benen hebben genomen mag duidelijk zijn.

Goed, alle gekheid op een stokje. Ik heb last van een serieuze vorm van perfectionisme als het om schrijven gaat. Het gaat niet meer vanzelf. Mijn hoofd wil zoveel. Dat het leuk is, dat het goed is en dat mijn blog netjes gecatogoriseerd is. En dat blokkeert mij.

Ik heb besloten om te beginnen met een nieuwe serie van een boek wat ik al meer dan anderhalf jaar wil gaan schrijven. Ik hoop dat ik dan mijn creativiteit terugvind en mijn perfectionisme los kan laten.

Maar bovenal hoop ik dat ik dat mijn letters weer netjes terug vliegen naar het papier šŸ˜‰

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen