Help ik heb plaknagels op!

Afgelopen weekend probeerde ik voor het eerst plaknagels uit. Ben je benieuwd naar mijn ervaring met plaknagels? Lees dan snel even verder!

20160924_141524

Verschillende stijlen

In mijn pubertijd heb ik al heel veel kledingstijlen en muziekstijlen uitgeprobeerd. Nu ben ik redelijk stabiel in mijn kleding. Maar nog steeds vind ik verschillende kleurtjes nagellak helemaal het einde. Vooral op iedere nagel een ander kleurtje.. Er is alleen een nadeel, ik ben niet zo goed in lakken. Op de één of andere vind ik het totaal niet mooi als ik het zelf doe. Daarnaast hou ik ook van glitters, maar gaan die er vaak snel af bij mij.

20160924_144118

Allemaal voordelen

Ik zat al een tijdje te kijken naar plaknagels. Ik vind van die lange nagels supermooi en ik dacht dat is echt wat voor mij! Maakt mij een beetje vrouwelijker én het is nog supermakkelijk én ik vind het misschien wel mooi staan bij mezelf. Allemaal voordelen! Dacht ik..

Ik kocht plaknagels bij de Action van het merk “Max” voor €0,69. Ik begon eerst mijn nagels flink te vijlen, zodat de lijm beter zou blijven zitten. Ik zocht bij iedere vinger een nagel uit. Dit was gelijk al een obstakel. Mijn rechter duim is namelijk kort en breed. De allergrootste nagel was te klein! Toch wilde ik weten hoe de nagels zouden staan. Ik plakte dus iedere nagel op. Ik drukte bij iedere nagel minimaal 30 sec aan, zodat de nagels daadwerkelijk zouden blijven plakken.

20160924_144143

Zeker waard

En toen kwam het, Ik wilde alle dingen doen met superlange nagels! Jeetje, hoe doen andere vrouwen dat? Ik kreeg mijn mobiel niet meer opgepakt, kon niet meer typen op mijn toetsenbord en hee ik had ondertussen dorst gekregen, maar hoe kom ik aan een glaasje water? Na een tijdje werd ik dit toch wel zat haha!

Ik vond de nagels wel heel vet. En ik vond ze die €0,69 zeker waard. Zeker als een avondje weggaat en er op en top uit wilt zien. Ik had heel veel moeite met de nagels losmaken, dus de lijm werkt prima. Maar ik hou het voortaan op gewoon nagels lakken denk ik..

Liefs Irene

P.s. Heb jij nog leuke tips voor nagels of weet jij plaknagels die iets breder zijn? Laat het dan weten!

nagel1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*