Gluren bij de buren!

Hoi allemaal!

Ik wil jullie iets tofs vertellen. Ik ga binnenkort meedoen met Gluren bij de buren. Dit is een huiskamerfestival. Mensen kunnen zich aanmelden als huiskamer of als artiest. Als artiest kun je dus bij iemand in zijn huiskamer optreden en dat is wat ik ga doen!

Bezoekersinfo

Het leuke aan dit evenement is, dat iedereen in de verschillende huiskamers naar de optredens kan kijken. Toegang is gratis en je hoeft niet te reserveren.

Mijn optreden vindt plaats in Alphen aan den Rijn. Ik geef een voorstelling van 30 minuten. Ik draag tijdens deze voorstelling gedichten voor. Mijn voorstelling is op zondag 10 februari om 12:45, 14:15  en 15:45. Ik geef deze voorstelling dus 3x. Het vindt plaats op de Hoflaan 3 in Alphen aan den Rijn. In de ruimte passen ruim 110 mensen.

Mijn voorbereidingen

Hoe gaat het met mijn voorbereidingen? Ik ben druk bezig met mijn voorstelling. Ik heb een thema uitgekozen en daarmee ben ik een goed lopend verhaal aan het bedenken. Hierin zet ik gedichten die in dat thema passen. Ik ben wel wat zenuwachtig. Ik heb nog nooit 30 minuten lang mensen vermaakt. Ik heb wel eerder een gedicht voorgedragen, maar dat is niet te vergelijken. Ik heb er in iedergeval heel veel zin!

Dit is de link voor Gluren bij de buren:

https://www.glurenbijdeburen.nl/alphen-aan-den-rijn/programma#

Zie ik jullie 10 februari?

One Comment

  1. Wat een leuk festival! Ik kende dat niet, heel apart. Alvast veel succes en ik hoop dat het druk en heel leuk gaat worden. Maak veel foto’s en eventueel een kort filmpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*