Gluren bij de buren 2020

Hoi allemaal!

Tijd om jullie iets leuks te vertellen! Ik doe binnenkort voor de tweede keer mee met Gluren bij de buren. Dit is een huiskamerfestival. Mensen kunnen zich aanmelden als huiskamer of als artiest. Als artiest kun je dus bij iemand in zijn huiskamer optreden en dat is wat ik ga doen!

Bezoekersinfo

Het leuke aan dit evenement is, dat iedereen in de verschillende huiskamers naar de optredens kan kijken. Toegang is gratis en je hoeft niet te reserveren.

Mijn optreden vindt plaats in Zwammerdam, dat is een gezellig dorpje in de buurt van Alphen aan den Rijn. Ik geef een voorstelling van 30 minuten. Ik draag tijdens deze voorstelling gedichten voor. Mijn voorstellingen zijn op zondag 9 februari om 12:00, 13.30 en 15:00. Ik geef deze voorstelling dus drie keer. Het adres is Plein 8 in Zwammerdam

Mijn voorbereidingen

Hoe gaat het met mijn voorbereidingen? Ik ben druk bezig met mijn voorstelling. De voorstelling heb ik al af, het is nu alleen nog maar oefenen, oefenen en oefenen. Tijdens mijn voorstelling draag ik gedichten voor, die verbonden zijn met een verhaal wat ik vertel. Het thema waarvoor ik gekozen heb is dromen. Ik vertel in deze voorstelling meer over verschillende dromen. Dromen is immers een zeer rekbaar begrip. Ook vertel ik over mijn eigen dromen en is er ruimte voor interactie met het publiek.

Dit is de link voor Gluren bij de buren:

https://glurenbijdeburen.nl/alphen-aan-den-rijn/programma#926

Zie ik jullie 9 februari?

3 Comments

  1. Leuk Irene, vorig jaar was ook leuk volgens de video die ik had gezien.
    Ik hoop dat je dit jaar weer veel succes zult hebben. šŸ˜˜

  2. Wat jammer dat wij zo ver uit elkaar wonen, ik wens je veel plezier natuurlijk! En hoop dat er veel mensen komen!

Comments are closed.