Gedichtenbundel komt ook uit in papieren versie!

Hoi allemaal!

Ik heb weer nieuws! Mijn bundel komt ook in de papieren versie uit! Ik ga jullie nu vertellen hoe en wat!

Waarom ook in paperback?

Toen ik deze gedichtenbundel maakte dacht ik goed met mijn tijd mee te gaan en koos ik voor een e-book. Een aantal mensen vond dit tof en kocht mijn e-book. Mijn grote dank hiervoor! 🙂 Toch was er ook een nog grotere groep die het boek liever lazen als een echt boek. Ik was duidelijk nog niet goed genoeg bewust van mijn doelgroep. Goed leerpuntje dus! Ik kreeg verzoeken en zette ook een poll op Twitter. Toen heb ik binnen 2 dagen mijn boek gereed gemaakt voor de papieren versie.

De papieren versie is een stuk duurder, hoe kan dat?

Goede vraag. Natuurlijk kost een hoop om een boek te laten drukken. Denk aan het papier en de kaft. Ook heeft het boek een ISBN nummer. Daarin moest ik zelf investeren. Want eerlijk, zoveel verdien ik niet per boek.

Waar kan ik hem kopen?

De bundel is  te koop via bol.com. Omdat ik hem via Bravenewbooks heb uitgegeven  kun je hem ook bij verschillende boekhandels bestellen. Dus wanneer je niet graag online bestelt, dan kun je je eigen boekhandel vragen om de bundel voor je te bestellen. Handig hè!

Oh en dit is de link van bol.com 

https://www.bol.com/nl/p/101-gedichten-voor-het-slapengaan/9200000102743325/?suggestionType=typedsearch&bltgh=ojyVrKNp9OwBdCa12YZPYQ.1.4.ProductTitle

En het e-book dan?

Dat kun je ook nog steeds bestellen via deze link!

Liefs Irene

2 Comments

  1. Ja, dat is super leuk! Zeker ook omdat het natuurlijk ook leuker is om een echt tastbaar boek cadeau te geven. En nu met de feestdagen in aantocht een geweldige cadeautip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*