Gedichten weekoverzicht 2

Hoi lieve mensen,

Het is weer zondag, dus tijd voor mijn tweede weekoverzicht. Afgelopen week was een rustige week. Ik heb niet zoveel geschreven als ik zou willen. Ik had namelijk een keelontsteking en was vreselijk moe. Gelukkig kreeg ik deze week wel een aantal boeken waardoor ik voorlopig weer genoeg te lezen heb 🙂

Hierbij mijn weekoverzicht:

Maandag

Ik schreef op twitter het volgende bericht. Ik heb soms moeite om op de dingen die gebeuren te vertrouwen. Ik hou toch nog teveel van zekerheden in het leven. Al kun je ook met onzekerheden een huis bouwen 😉

Dinsdag

Ook op dinsdag schreef ik een gedicht. Ik schreef een keertje over het klimaat en dat is best bijzonder. Ik schrijf weinig over het klimaat. Op de een of andere manier ligt dat onderwerp me niet zo. Ik stelde me voor hoe het zou zijn als we op ijsschotsen zouden wonen. Dan drijven we over de oceanen en hoeven we niet meer op vakantie, wat zou schelen. We hoeven immers het vliegtuig niet te pakken.

 

Woensdag

Op deze dag schreef ik helaas niets.

Donderdag

Op deze dag deelde ik een oud gedicht op twitter. Dromen is mijn favoriete onderwerp om over te schrijven.

Vrijdag 

Vandaag deelde ik een blog over het waarom we hier zijn. Een zeer filosofische blog!

Je leest hem hier.

Ook schreef ik het volgende gedicht. Ik voelde me zeer positief en ik wilde dat graag delen met anderen. En dat is gelukt. Dit gedicht is het eerste gedicht dar over de 1000 weergaven is geknald op twitter.

Zaterdag

Ik schreef een gedicht voor iedereen die het leven hier op aarde even niet leuk meer vindt.

Zondag

Mijn laatste gedicht deze week. Niet mijn positiefste gedicht. Ik wist even niet meer wat het doel van mijn leven was en dat nam mij even over.

Hoe was jullie week?

4 Comments

  1. Het laatste gedicht vind ik heel goed maar ook heel leuk en verrassend door het einde. “Nee, zelfs niet met dit gedicht.”
    “Ik sta in mijn kracht vandaag”is top, kreeg gewoon kippenvel, juist door het mooie positieve en over het klimaat, ik moest enorm denken aan de opwarming van de aarde, waardoor ijs kapot gaat en de schotsen zich verplaatsen. Niet exact zoals je het bedoelde, maar wel heel mooi Irene!

    • Irene

      Dankjewel voor je uitgebreide reactie en wat fijn om te horen dat je de gedichten mooi vind. Grappig hoe jij naar het gedicht over het klimaat kijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*