Gedichten weekoverzicht 1

Hoihoi allemaal,

Hierbij mijn eerste weekoverzicht. Ik wil in de toekomst vaker weekoverzichten gaan plaatsen, omdat ik buiten mijn website nog meer gedichten schrijf op Twitter. Ik heb deze week veel kunnen schrijven, ik zit echt in een goede vibe. Laatst zat ik te filosoferen over hetgeen waarom ik hier op aarde ben. Het klinkt heel zweverig, maar ik geloof dat iedereen met een bepaalde reden hier op aarde leeft. Ik begon te spitten en ik kwam erachter dat gedichten schrijven iets is wat als een rode draad door mijn leven loopt.Dus besloot ik om maar gewoon weer te gaan schrijven met de hoop dat anderen het zouden lezen en dat lukte wonderbaarlijk. Ik kreeg positieve reacties en veel views. Ik doe het eigenlijk niet eens om de views, ik hoop altijd mensen stof tot nadenken te geven met mijn gedichten. Daarnaast hoop ik mensen te inspireren. Ook al heeft 1 iemand het gelezen, dan ben ik al blij. Dus hierbij mijn weekoverzicht!

Maandag

Op deze dag schreef ik een gedicht op deze website. Met dit gedicht hoop ik anderen te inspireren om te kijken naar je eigen waarheid.

Dinsdag

Deze dag plaatste ik zelfs 2 gedichten!

De eerste kun je ook weer terugvinden op deze website. Met dit gedicht wil ik duidelijk maken dat je alleen jezelf kunt helen. Andere mensen kunnen je troosten, maar jij bent de enige die alles een plaats kan geven. Het feit dat veel mensen na emotionele gebeurtenissen naar een psycholoog gaan, vind ik eigenlijk geen goede zaak. Daardoor laat je je eigen emoties van de tijd afhangen. Voor emoties staat geen tijd.

Het tweede gedicht staat op twitter. Ik wilde mensen laten weten dat ze het ongeacht wie ze zijn, waard zijn om hier te leven. Ook al weet je dat nu nog niet, er komt een dag dat je dat beseft.

Woensdag

Ik deelde een oud gedicht over het mannetje op de maan.

Ik schreef ook nog een gedicht over het feit dat ik vaak twijfel of ik genoeg kan doen waarvoor ik hier gekomen ben. Ik vrees namelijk als ik dat niet genoeg doe, ik dit leven nog een keer moet leven in mijn volgende leven.

Donderdag

Ik deelde een simpel en vlot gedicht over dromen op Twitter.

Vrijdag

Dit gedicht is speciaal voor alle mensen die het even niet meer weten. Want waar kun je heen dan? Er is nooit iemand die alles weet. Op sommige vragen kun je zelf alleen maar een antwoord geven.

Zaterdag

Soms lijken problemen even niet meer zo groot, als dat je eerst dacht. Waar je eerst nog door alles in beslag werd genomen, lijkt de storm te gaan liggen. Zo komt er ruimte vrij om er beter over na te denken. Dit gedicht staat op Twitter

Hoe was jouw week?

4 Comments

  1. Leuk zo een overzicht van je gedichten! Twitter heeft een groot bereik, al ben ik zelf te weinig, niet heel zichtbaar op Twitter. Vaak deel ik daar mijn blogposts automatisch maar vaak weet ik weinig leuks of zinnigs te vertellen.
    Wat voor jou een mooi medium is, is Pinterest, heb je een Pinterest account? Dan zet je alle teksten in de afbeelding, ziet er dan altijd heel mooi uit!

  2. Leuk lieverd zo’n week overzicht, dat deed ik vroeger toen ik nog op punt.nl zat altijd op vrijdag. Mooie gedichten ook die je van de week hebt geschreven. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*