Flopje en Dosje zijn 1 jaar!

Hoi allemaal! Vandaag is een bijzondere dag! Onze katten Flopje en Dosje zijn vandaag jarig en 1 jaar geworden! Groot feest, of niet? Ik vroeg het aan onze harige vriendjes!

Flopje: Huh wat? Die twee gekke tweebenigen hebben het er al wéken over. Ik voel me zo oud als dat ik me voel. Piepjong dus! Ik ren graag door het huis.

Dosje: Ja het zal allemaal best. Zolang ik maar lekker kan slapen, vind ik alles best!

Hoe was het afgelopen jaar?

Wij kregen Dosje en Flopje al met 7 weken in huis. Ze waren toen heel klein. 500 gram per stuk. Toch groeiden ze als kool en werden het grote katten. Ze hebben het afgelopen jaar heel veel meegemaakt. Zo hebben ze allebei keelontsteking gehad, werden ze allebei geholpen en zijn ze een weekje uit logeren geweest.

Hoe was het afgelopen jaar verder? Ze zaten in de wasmand, wasmachine en klommen op de wastafel. Ze sjeesden over de trap, sloopten de rolgordijnen en gooiden al hun brokken op de grond. Ze hadden ruzie, om daarna 10 minuten later weer tegen elkaar in slaap te vallen.

Het afgelopen jaar in foto’s

Voordat we het vergeten, willen we Marie en Toulouse van Babs ook nog een fijne verjaardag wensen!

One Comment

  1. Hieperdepiep hoera! Ook namens Marie en Toulouse gefeliciteerd!
    Wat een leuke foto dat zij in de boodschappentas zitten, haha! Marie en Toulouse kropen er ook altijd in.
    Maak er een fijne feestdag van…Marie heeft vannacht al flink gefeest..Zij heeft mij zo’n 5 keer wakker gemaakt… (gaap)
    p.s ik heb mijn post ook even aangepast…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*