FAQ

Ik heb geprobeerd om de shop zo overzichtelijk mogelijk te maken. Toch kan het zijn dat je vragen hebt over de shop. In dit overzicht staan de belangrijkste vragen en antwoorden. Mis je een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.

Waarom kost een gedicht op maat geld?

Ik schrijf al jarenlang gedichten. Maar als ik zelf gedichten schrijf mag ik zelf bepalen waarover ik schrijf en hoelang ik over doe. Als ik een gedicht op maat schrijf, dan verdiep ik me uitgebreid in jouw situatie en moet ik het gedicht snel leveren.

Hoe lang wordt het gedicht?

Dat ligt eraan wat je bestelt. Momenteel kun je kiezen voor een gedicht bestaande uit 4, 8, 12 en 16 regels. Ook kun je kiezen voor een limerick. In de toekomst kun je wellicht ook kiezen voor een ander aantal regels.

Ik wil een langer gedicht of heb een specifieke wens

Neem dan even contact op via het contactformulier. Dan kan ik je verder helpen.

Een gedicht op maat, hoe kun je dat maken?

Natuurlijk ken ik je niet persoonlijk en ken ik niet je hele levensloop. Toch kan ik een gedicht schrijven dat je raakt en past bij jou. Hiervoor heb ik wel persoonlijke informatie nodig. Deze vraag ik ook als je een aanvraag doet

Let op! Gedichten schrijven is een creatief proces. Het kan dus zijn dat niet alle informatie verwerkt wordt in je gedicht.

Ik heb geen gedicht gehad

Check je spamfilter, want hoe mooi je gedicht ook kan zijn, de spamfilter heeft weinig verstand van gedichten šŸ˜‰ Heb je echt geen gedicht ontvangen? Vul dan even het contactformulier in. Dan kijken we samen waar de kink in de kabel zit.

Hoe lang moet ik wachten op mijn gedicht?

De standaard levertijd is binnen 72 uur.

Hoe kan ik je vertrouwen dat ik echt een gedicht krijg?

Allereerst is dit een echte service. Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben in het bezit van een BTW-nummer. Wanneer je betaalt heb je recht op een gedicht. De prijs van het gedicht is ook inclusief btw. Echter, voor mij werkt dat net zo. Je kunt na het bestellen het gedicht de opdracht niet terugtrekken.

Ik ben niet tevreden over het gedicht, hoe nu verder?

Dat vind ik heel spijtig om te horen. Gedichten schrijven is wel een creatief proces. Net als kunst ook een creatief proces is en je misschien niet alle kunst mooi vindt. Toch wil ik altijd nog kijken hoe ik je alsnog kan helpen. Neem dan even contact met me op. In de Algemene Voorwaarden staat ook meer over het herroepingsrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*