Een aanwinst voor in huis: Een wereldkaart

Een wereldkaart aan de muur? Dan ben je echt hip bezig. Een wereldkaart is een uniek item voor in je interieur. En daarvoor hoef je echt geen verre reizen te maken. Sinds kort hangt er ook bij mij een wereldkaart aan de muur te shinen en ik vertel je er daarom graag meer over.

Wereldkaarten
Wereldkaarten is een website die meer dan 90 verschillende wereldkaarten aanbiedt. De wereldkaarten zijn er in veel verschillende thema’s. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een wereldkaart speciaal voor kinderen, een wereldkaart in het Mondriaan-thema, een zwart-witte wereldkaart, een aquarel wereldkaart en natuurlijk de wereldkaart die we kennen uit de Bosatlas.

De wereldkaarten zijn op canvas, hout, plexiglas, poster, schoolplaat, behang, aluminium en behang leverbaar. Daarnaast zijn er ook kras wereldkaart, waar je de landen waar je bent geweest door kunt krassen. Wil je geen kras wereldkaart, maar toch op de wereldkaart aangeven waar je allemaal bent geweest? Dan kun je voor €8,95 100 prikvlaggetjes bestellen.

De formaten en prijzen van de wereldkaarten lopen sterk uiteen. De afmetingen van de kleinste wereldkaart zijn 40×30, van de grootste zijn dat 200×150.

Mijn wereldkaart
Ik heb laatst ook een wereldkaart besteld. Op de slaapkamer hadden wij namelijk nog een grote witte muur over. Nu kan ik echt dromen van verre reizen met een wereldkaart boven mijn hoofd in de slaapkamer.

Ik heb gekozen voor een wereldkaart op canvas doek. Een wereldkaart op canvas is eigenlijk een soort foto op een schilderdoek. Het doek rust op een houten frame. Hierdoor heeft het ook een strakke uitstraling.

Mijn wereldkaart heeft de naam: historisch canvas. Het lijkt net alsof de wereldkaart op heel oud papier is gedrukt. Mijn wereldkaart heeft de afmeting 150×100.

 

Mijn mening
Ik ben positief verrast door de wereldkaart. Hij past prachtig op onze slaapkamer. De kleur past mooi op onze witte muur en bij de meubels. De kwaliteit is goed en de levertijd was op tijd. Ik heb er zelf geen prikvlaggetjes bij besteld, omdat ik dat bij deze wereldkaart niet vind passen. De wereldkaart heeft wat weg van een mooi schilderij en daar prik je geen vlaggetjes in.

Wil jij ook een leuke wereldkaart? Ga dan even naar www.wereldkaarten.nl

*Samenwerking

One Comment

  1. Heel gaaf!!!! Ik ben ook een paar keer benaderd door deze webshop voor een samenwerking, maar uiteindelijk kwam het er niet van. Nu ik ‘m bij jou zie word ik toch wel heel enthousiast! Wat is dit leuk. Vooral als je erg van reizen houdt. Love it!
    Liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*