Creatieve update!

Hoi allemaal!

Ik ben de laatste tijd weer creatief bezig. Ik vind dat altijd heerlijk. Creativiteit zorgt altijd weer voor andere verbindingen in mijn hersenen en daarnaast geeft het een hoop ontspanning. Vandaag dus tijd voor een update!

Kreadoe

Ik had gratis kaartjes gewonnen voor de Kreadoe bij Elsarblog. Ik had twee kaartjes, dus ik besloot niet alleen te gaan, maar Babs ook uit te nodigen. Babs en ik kenden elkaar alleen maar via onze blogs, dus het was super tof om elkaar eens in real life te zien.

De Kreadoe was in de Jaarbeurs in Utrecht. Ik was er nog nooit eerder geweest, maar mensen wat was het groot. Overal kraampjes met creatieve spullen, van handwerken tot kaarten maken, van stempelen tot kerst. Er was zelfs een kraampje met een soort van waterbolletjes. Deze kon je in een vaas doen, er een beeldje inzetten en er dan water bij doen, dan verdwenen de bolletjes. Heel bijzonder. Maar met onze katten leek het mij geen goede aanwinst voor in onze woonkamer.

Er was superveel te zien, vandaar dat ik zo weinig foto’s heb gemaakt. Werd een beetje in beslag genomen door alles. En ja, het was veel te gezellig šŸ˜‰ We hebben daarna nog veel gekletst en zijn zelfs Utrecht in geweest. Het was wel super druk, maar wel,voor herhaling vatbaar.

Kerst

Ik tel de weken af tot de kerst. Overal in de winkels komen de kerstspullen weer tevoorschijn. Ik heb ook mijn kerstspullen tevoorschijn getoverd. Dit zijn mijn eerste zelfgemaakte kaartjes dit jaar!

Nieuwe stiften!

Ik heb nieuwe stiften aangeschaft. Dit zijn twinmarkers. Ze hebben een stift kant en een kant wat lijkt op een marker. De kleur die eruit komt is super sterk. Het lijkt net alsof je geverfd hebt. Ik ben nog een beetje aan het experimenteren ermee. Je kunt er dingen supermooi mee inkleuren, maar je kunt ook een achtergrond maken voor op een kaart.

Ben jij creatief?

One Comment

  1. Die kaartjes zijn mooi! Super leuk en heel creatief!
    Die waterbolletjes, ik was ze helemaal vergeten. Zag gisteren trouwens een leuk filmpje op FB waar je met klei van alles kon maken, de vloeibare klei goot je in bv. plastic handschoenen of bubbeltjes plastic en zo kreeg je allemaal leuke vormen.
    Was zeker gezellig, voor herhaling vatbaar! šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*