Creatief: Valt kerst vroeg dit jaar?

Hallo lieve mensen!

Ik moet stiekem bekennen dat ik de kerst alweer in mijn bol heb. Zoals ieder jaar knip ik zelf mijn eigen kaarten en daarom laat ik graag een aantal kaarten zien. Dit jaar ben ik dus in september begonnen met het knippen van kerstkaarten, maar er zijn ook jaren geweest dat ik al in juli begon en zelfs een jaar dat ik rond de Pasen al aan het freubelen was. Dus de grote vraag blijft: valt kerst vroeg dit jaar? Mwaa denk dat het best meevalt!

Hieronder een aantal van mijn kaartjes:

Kaartje met een kerstman

Ik vind het persoonlijk altijd nog heel leuk om ieder jaar iedergeval paar kaartjes met kerstmannen te maken. Verder heb ik aan dit kaartje een speciale strik toegevoegd d.m.v. een ezelsoor. Daarnaast heb ik diverse stickers opgeplakt.

img_1717

Hergebruik kaart

Haha dat klinkt wel heel goedkoop hè? Tja wie wil deze kaart nu dan nog hebben? Misschien was het je nog niet opgevallen, maar het plaatje van het beertje komt oorspronkelijk van een kerstkaart uit de winkel. Verder heb ik een rode kaart gepakt en een strook groen erop geplakt. Daarna heb ik een mooi patroontje geknipt met een speciaal schaartje. Een sticker erop en wat glitterstift. deze kaart is weer zo goed als nieuw!

img_1716

De deur naar kerst

Misschien qua 3d-plaatje simpel, maar wel een leuke gepimpte kaart. Van hetzelfde karton als de kaart een extra verhoging gemaakt en deze versierd met glitterstift. De stickers maken het geheel af.

img_1714

Dier en mens

Dieren op een kerstkaart vind ik altijd wel tof. Naast dit plaatje heb ik nog leuke stickers geplakt. Deze stickers zijn van heel ander materiaal als dat ik heb, waardoor het lijkt alsof ze echt in de kaart verweven zijn.

img_1712

Nog een kerstmankaart

Om af te sluiten nog een leuke kaart van een kerstman. De kerstballen zijn eigenlijk 3d-stickers, dus met meerdere laagjes over elkaar.

img_1713

Ik hoop dat jullie deze blog leuk vinden. Ik moet nog even opmerken dat een aantal spulletjes van mijn oma komen, die ook (kerst) kaarten maakte. Ik ben superblij met die spulletjes en de 3d vellen.

Liefs Irene

p.s. Hier nog een leuke impressie van mijn kerstkaarten in 2014

kaart2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*