Broodje banaan verhaal

Ook zonder dieet genieten van banaan op brood

Hallo lieve mensen,

Leuk dat jullie weer op mijn blog terechtgekomen zijn. Vandaag ga ik het hebben over een broodje banaan. Haha ja echt, geen grapje! Ik vind het heerlijk om te variëren met brood en af en toe vind ik het fijn voor de afwisseling om een broodje banaan te eten. No worries, het is niet dat ik banaantje eet op brood omdat ik op dieet ben of omdat ik een gezondheidsfreak ben. Nee ik eet gewoon banaan op brood, omdat ik het zo lekker vind.

banaan2

Vroeger en nu

Ik denk dat mijn eerste banaantje op brood alweer een jaar of 7 geleden is. Ik at vroeger graag banaan, omdat ik veel sportte. Ik at dan een banaantje voor extra energie voor een wedstrijd. Het liefst met wit brood, omdat ik op wedstrijddagen vaak last had van mijn darmen. Ik deed aan duursport, dus die banaan kwam goed uit bij al het stapelen.

Inmiddels eet ik banaan op brood zonder extra redenen. Natuurlijk wil ik soms wel weer wat meer sporten, maar dit is niet zo eenvoudig met een lijf wat vaak moe is.

Variaties

Ik eet altijd een banaantje zonder boter op een boterham, maar misschien vindt jij dat wel hartstikke saai! Voor de variatie kun je ook een lekker luxe broodje nemen en daar je banaantje opleggen. Wat ook heel lekker is, is om je banaan te bestrooien met kaneel of kokos. Ook combineren veel mensen hun banaan met chocola (pasta), pindakaas, gesmolten kaas en Hüttenkäse . Tot slot zijn bananen in de havermoutpap ook heerlijk!

Heb je stiekem trek gekregen? Ik zou zeggen: “Gaan met die banaan de keuken in!”

Liefs Irene

plantain-208192

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*