Ben je opzoek naar een gedicht?

Leuk! dan ga ik het voor je schrijven. Sinds paar maanden schrijf ik ook gedichten op maat. Ik schrijf over alles wat los en vast zit. Dus zoek je een gedicht voor een speciale gelegenheid? Of wil je graag iemand een hart onder de riem steken? het kan allemaal. Zelfs als je opzoek bent naar een gedicht voor sinterklaas of kerst. Ik kan je helpen. Wanneer je contact met me opneemt, maak ik er wat moois van.

Gedicht voor een verjaardag

Een verjaardag is een fijne gelegenheid. Maar een gedicht voor een verjaardag kan moeilijk zijn. Want, wat wil je de jarige vertellen of wensen? Het moet origineel zijn, maar ook persoonlijk.

Gedicht voor een geboorte

Een geboorte is een blije gebeurtenis. En daar hoort een kaartje bij. Maar wat zet je daarop? Het kaartje is namelijk niet alleen voor nu belangrijk, maar ook voor later, wanneer je terugkijkt naar deze bijzondere periode in jullie leven.

Gedicht voor een begrafenis of rouwkaart

Iets wat ontroert en herinnert. De juiste woorden voor deze moeilijke periode. Misschien de moeilijkste gedichten om te schrijven, maar het kunnen ook juist de mooiste zijn.

Gedicht voor iemand die het moeilijk heeft

Of je iemand wil opvrolijken, een hart onder de riem wil steken of anderszins wil verassen. Ik schrijf gedichten vanuit liefde en hoop. Ook als de hoop heel ver is.

Gedicht voor sinterklaas

Het duurt nog even, maar binnenkort moeten we er toch echt aan geloven. Wanneer de sint weer in het land is, moeten veel mensen ook weer aan de slag voor pakjesavond. En een surprise is natuurlijk niet af zonder gedicht.

Andere gedichten

Is er een andere gelegenheid of moment waarvoor jij een gedicht nodig hebt? Neem contact op en ik maak het gedicht op maat.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*