Waarom je nog steeds kunt starten met het kopen van Bitcoins

Het kopen van Bitcoins en Altcoins (samen heet dit crypto’s) is steeds normaler geworden. Toch hebben mensen vaak veel vragen als ze starten op de cryptomarkt. Men weet vaak niet hoe te beginnen. Ook zijn er veel mensen die denken dat ze al eerder hadden moeten instappen. Maar is dat wel zo? Ik vertel je er alles over.

bitcoin kopen

Mijn ervaring met bitcoins en altcoins

Ik moet eerlijk vertellen dat ik recent mijn Bitcoins en Altcoins verkocht heb. Het was er in mijn ogen een goed moment voor. De cryptomarkt is namelijk niet geheel zonder risico. De koers wijzigt veel sneller dan bij de normale beurs. Daarom moet je echt je verstand gebruiken en goed het nieuws in de gaten houden. Ook is het belangrijk om af te gaan op je eigen gevoel.

Ik had geen grote bedragen aan Bitcoins en Altcoins. Het is hobbymatig en gewoon vanuit interesse. Niet vanuit het idee dat ik er bergen geld mee wilde verdienen. Ik wilde er winst mee maken en dat is gelukt. Ondanks dat ik heel voorzichtig was.

Hoe begin je met crypto’s?

Ik denk dat het begin het aller moeilijkst is. Je moet namelijk een goed moment vinden om de crypto’s te kopen. Het is natuurlijk niet handig om je crypto’s te kopen op het moment dat ze heel veel waard zijn. Je kiest een moment dat ze niet veel waard zijn, zodat je in de toekomst winst kunt gaan maken.

Voordat je begint met Bitcoins kopen, is het handig om te bedenken hoeveel je ervan wil kopen en wat je budget is. Ook kun je vooraf al veel over Bitcoins en Altcoins lezen. Ik speurde destijds veel op Google, maar hield ook buitenlands nieuws over crypto’s in de gaten. Naar mijn mening was er via het buitenland ook veel informatie te vinden. Ook de site van Beste Bank is een aanrader, als je opzoek bent naar nuttige info over crypto’s.

Waar koop je crypto’s?

Crypto’s koop je online, je kunt hiervoor dus niet naar een bankgebouw. Je hebt online een soort van portemonnee waar je verschillende crypto’s kunt bewaren. Dat is handig als je bijvoorbeeld naast Bitcoins ook Ethereum of Ripple wil kopen. De Beste Bank is een goede start van een crypto-avontuur. Je kunt hier alle informatie die je nodig hebt over crypto’s vinden. Er zijn daarnaast ook cursussen en de website is geheel in het Nederlands.

Doe jij aan online beleggen?

*Samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*