Mijn 3 favoriete schoonmaakmiddelen

Ik denk dat veel mensen wel een schoonmaakmiddel hebben waar ze graag of minder graag mee schoonmaken. Ik heb zo ook mijn favorieten. Vandaag vertel ik daarom graag over mijn favoriete schoonmaakmiddelen.

schoonmaakmiddelen

Nummer 1: De allesreiniger.

De naam zegt het eigenlijk al, je kunt er alles, nouja bijna alles mee reinigen. Ik vind dit een heel fijn middel om bijv. de keukenkastjes mee schoon te maken of om de badkamer mee schoon te maken. Ik vind het dan ook fijn om verschillende allesreinigers te kopen. Wanneer de fles dan op is, en ik aan een nieuwe begin, ruikt het weer net even anders, en heerlijk fris. Als je lang hetzelfde schoonmaakmiddel gebruikt, wen je aan de geur, en ruik minder hoe schoon het wordt.

Nummer 2: schuurmiddel

Ook dit schoonmaakmiddel is er in verschillende soorten en merken. Ik vind het fijn om hier bijv. een gootsteen mee uit te schuren. Ook heb je van Cif bepaalde schuurmiddelen voor de badkamer. Deze vind ik dan weer handig voor de wasbak of voor een bad.

Nummer 3: wc-eend/chloor

Tja hier kan ik nooit tussen kiezen. Ik vind het fijn om deze vaak te wisselen, dus de ene keer wc-eend en de andere keer chloor als ik de wc schoonmaak. Stiekem vind ik de kleuren en geuren van wc-eend best wel tof. Ik zie echt een schone pot als ik dat erin gooi. Maar chloor is natuurlijk ook een goed en zeer hygiënisch schoonmaakmiddel. Chloor heeft als bijkomend voordeel dat je het ook kunt gebruiken voor de afvoer. Als uit de gootsteen bijv. vieze luchtjes komen kun je chloor in de afvoer doen, en het ruikt daarna weer als schoon!

clean-571679

N.B.  Graag wil ik even benadrukken dat dit mijn favoriete schoonmaakmiddelen zijn, en voor mij de basis met schoonmaken. Dat wil dus niet zeggen dat ik geen andere schoonmaakmiddelen gebruik. Zoals je eerder hebt kunnen lezen gebruik ik bijv. ook graag azijn Ik ben ook niet vies van afwasmiddel, bluewonder of mr muscle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*