Tijd voor een update

Halllllllooooo daar ben ik weer!

Hèhè dat is een tijd geleden! Het leek even of ik van de aardbodem verdwenen was, maar niets is minder waar. I’ll be back. Ik heb voor mijn gevoel een hele lange blogpauze gehad. Ik merkte dat ik tijd nodig had om weer uit te vinden wat ik nu wil met mijn blog. Ook had ik veel tijd voor mezelf nodig.

Maar wat wil ik dan met mijn blog?

Goede vraag! Ik merkte eigenlijk al een hele tijd dat ik teveel onzin op het online web aan het gooien was. Natuurlijk waren mijn stukjes best oke, maar voor mij niet meer. Er is tegenwoordig zoveel online te vinden, dat je omkomt in de informatie. Ik wil niet langer dat mensen omkomen in mijn informatie. Dat is namelijk ook nooit mijn doel geweest als schrijver. Ik wilde als kind al dingen schrijven die echt belangrijk zijn. En dat heb ik de laatste tijd niet gedaan. Ik hield iedere keer weer vast aan een bepaald blogritme en moest soms mijn best doen om weer een goede blog te schrijven.

En dat wil ik niet meer

Ik wil nieuwe dingen gaan schrijven, over alles wat voor ons belangrijk is tijdens het leven in deze tijd. Oké, dat klinkt best zweverig. Maar denk maar aan meer mindstyle en lifestyle blogs. Ik wil gewoon blogs schrijven die er toe doen.

Social media

Nog steeds doe ik weinig op social media. Ik vind het gewoon niet leuk meer. Ik vind de negativiteit misschien wel het ergste. Maar wat ik ook erg vind, is het vastzitten aan je computer of telefoon. Social media kost gewoon heel veel tijd. En ik ben er gewoon verslaafd aan geraakt.

Tijd voor mezelf

Ook dat ik enorm nodig. Ik heb sinds kort een leuke nieuwe baan. Ik ben rustig mijn uren aan het opbouwen en ik merk dat ik het steeds fijner vind om mijn geld niet (alleen) online te verdienen. Ik bedoel, online geld verdienen is heel gaaf, maar je blijft altijd bezig.  Nu trek ik de deur achter me dicht en ben klaar. Als ik thuis ben kan ik doen wat ik wil. Zo is het ook makkelijker om rust voor mezelf te nemen. Voorheen bleef ik maar doorgaan.

Ik ga snel beginnen aan het vernieuwde Wijzermetirene! Wordt vervolgd!

Hoe gaat het met jullie?

14 Comments

 1. Tja wat moet ik hier op antwoorden? De dingen die je tot nu toe hebt gepost op je blog zijn geen onzin of meer van het zelfde. Je bent veel te hard voor jezelf, stop daarmee. Iedereen schrijft op zijn/haar manier. Persoonlijk ben ik geen fan van blogs die maar een thema hebben zoals mindfulness, beauty en ga zo maar door. Ik hou van variatie. Fijn dat je een baan hebt gevonden buiten de deur maar ik vind het jammer dat je minder op social media aanwezig bent. Al kan ik begrijpen dat als je merkt dat je verslaafd bent dan je zoiets hebt van wow. Het is iets waar veel mensen mee worstelen. De hele dag op die telefoon lopen loeren als een zombie is ook niets. Maar je zou jezelf ook 1 of 2 uurtjes per dag of per week kunnen gunnen maar dan heb je wel discipline nodig. Maar goed, jouw keuze en ik respecteer hem.
  Heb een mooi weekend. 😘🙏🏻

  • Irene

   Haha geen idee. Bedankt voor je compliment. Ik ga mijn best doen om wat meer op Twitter aanwezig te zijn. Maar met feestboek ben ik wel klaar 😉

 2. Daar ben je weer inderdaad! Soms kijk ik even of er een nieuw artikel is, maar ik merk bij meer mensen dat ze het rustiger aan doen.
  ik ben het helemaal met je eens, als je een blog hebt heb je geen spreekwoordelijke deur die je dicht trekt, maar ben je altijd bezig. Natuurlijk kan je zeggen dat je zoveel uur eraan besteed en dan de laptop dichtklapt, maar ik ben daar niet zo goed in.
  Wat fijn dat je je kan vinden in je nieuwe baan, helemaal leuk natuurlijk!
  En zoals ik vaker zeg… Je moet niks natuurlijk. Jouw eigen tempo, wanneer je inspiratie en zin hebt. Dat is eigenlijk bij alles het belangrijkste!

  • Irene

   Wat leuk dat je nog af en toe gekeken hebt! Toevallig dat je daar ook niet zo goed in bent! Klopt, het voelt zo fijn om niet te moeten.

 3. Leuk artikel ook al is het een serieus onderwerp!
  Ik snap je mening heel goed, zelf merk ik ook dat er ontzettend veel tijd gaat zitten in social media.

  Het belangrijkste is dat je jouw blog met plezier runt. Tof dat je denkt aan life/mind style. Ik denk dat ook hele leuke onderwerpen zijn om over te schrijven!

  Zet hem op!

  Liefs
  x

 4. Leuk om weer van je te lezen. Ik houd juist van persoonlijke logs en de combinatie. Dus maak je niet druk. Als je maar doet waar jij je goed bij voelt. Die verplichting tot bloggen probeer ik te voorkomen door geen ritme aan te houden. Want dan gaat het me tegenstaan. Dus slim dat je een pauze hebt ingelast! Gefeliciteerd met je nieuwe baan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*