Theeblog: onze meest gebruikte soorten thee momenteel

Hoi lieve lezers,

Vandaag een nieuwe blog over thee. Het wordt weer kouder buiten en dat betekent dat onze thee-behoefte stijgt. Wanneer mijn vriend en ik samen thuis zijn drinken we heel veel thee zonder cafeïne, daarom zie je ook allemaal thee zonder cafeïne staan. De lijst is niet op volgorde van het meest gebruikt. Hierbij onze thee. Kijken jullie mee?

Kruidvat rooibos

thee1

Deze thee smaakt altijd wel en kan altijd overal bij op ieder moment. De theezakjes kun je ook vaak hergebruiken. Super handig als je zuinig ingesteld bent.

Kruidvat dreaming thee

thee5

Heerlijk even wegdromen met de dreaming thee. Deze thee drinken we vaak s avonds. De thee zit vol kruiden en heeft een heerlijke smaak. Of de thee nu echt slaapverwekkend is, weten we nog niet Haha.

Spar Kräuter thee

thee4

Deze thee hebben we nog steeds in huis van de vakantie in Oostenrijk. In Oostenrijk vind ik het altijd heerlijk om Kräuter thee op het terras te drinken. Nu heb ik dat gevoel ook thuis!

Pickwick zoethout thee

thee3

Ook zoethout thee is bij ons favoriet. We vinden deze thee heerlijk door de specifieke smaak.

Perfekt rooibos honing thee

thee2

Nog een keer rooibosthee! Nu met honingsmaak. Deze thee vind ik ook altijd heerlijk als ik last van mijn keel heb en geen honing in huis heb. Tevens is deze thee ook goed te gebruiken als je in de zomer zelf ijsthee maakt.

Ben benieuwd welke thee jullie thuis veel drinken!

Liefs Irene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*