Spontane ontmoeting

Het is alweer paar dagen geleden dat ik je tegenkwam. Ik was op weg naar de winkels en ik zag jou op straat zitten. Jij liep eerst een stukje weg en keek mij van een afstandje aan. Ik zag er natuurlijk best groot uit voor jou. Toch bleef je mij aanstaren. Ik besloot toch om door mijn knieën te gaan. Misschien zou je mij minder eng vinden als ik wat kleiner zou zijn? Ik praatte de oren van je kop. Ik zei dat ik je mooi vond en ik vroeg of je een beetje bang was. Met enige aarzeling liep je toch naar mij toe. Ik zei dat ik het gezellig vond. Je beantwoordde mijn zin door je volledig te geven. Ik aaide over je kop. Jij genoot intens. Je liet een lief geluidje horen en kneep je ogen steeds een beetje dicht. Daarna liep je een rondje om mij heen, om daarna tegen mijn been aan te schuren. Ik aaide je weer over je kop.

Ik besloot om op te staan. Ik riep je gedag en jij keek mij na. Alsof je wilde zeggen: Ga nog niet weg! Volgensmij vond jij het ook gezellig. Ik denk dat jouw soort niet vaak online te vinden is. Maar toch wil ik je bedanken voor de spontane ontmoeting. Ik weet niet hoe jouw soort omgaat met privacy. Ik heb daarom maar een foto opgezocht die een beetje op jou lijkt. Ik hoop dat je dat niet erg vind.

Ik hoop tot een volgende keer!

7 Comments

  1. Leuk Irene, hier komt altijd een hondje voorbij met zijn baasje, Altijd als die mij ziet dan moet die even naar me toe en moet ik hem even aaien en tegen hem kletsen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*