Simpele herfst DIY met glitters

Ik schreef al even geleden dat ik graag wat voor de herfst wilde knutselen. En gelukkig is dat gelukt. Maar het leek mij wel leuk om dit “kunstwerk” met jullie te delen.

Glitter DIY

Als ik aan de herfst denk, denk ik stiekem ook al een beetje aan de kerst. Ik bedoel, ik krijg al kerstaanbiedingen op mijn mail en ik zag laatst bij de Action al allerlei kerstspullen liggen. Ik heb daarom herfstblaadjes gezocht buiten. Deze heb ik versierd met glitters en op een vel papier gelegd. De glitters kun je vastmaken met lijm, maar je kunt ook gebruik maken van bepaalde stiften die al lijm met glitters bevatten.

Resultaat

Heb jij al iets leuks geknutseld met de herfst?

 

7 Comments

  1. Heel mooi en creatief! Ik ben ergens in de loop der jaren mijn creativiteit qua knutselen verloren.. Ik heb nog een paar DIY dingen klaarliggen maar op de een of andere manier kom ik er steeds niet aan toe.
    Daarom vind ik het vaak ook zo leuk om te zien hoe creatief andere mensen bezig zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*