Review: Kräutertee ruhe und geslassenheit

Het is even geleden dat ik bij de dm deze thee kocht. Vandaag vertel ik je wat ik van deze thee vind. Lees je gezellig mee?

Das gesunde plus

Dit is een Duits merk. Das gesunde plus heeft veel verschillende producten. Ik kocht van dit merk thee, maar er zijn ook eiwitshakes, snoepjes, littekenverzorging, pleisters en capsules met bijvoorbeeld knoflook of valeriaan. Qua thee is het aanbod zeer groot. Kruidenthee heeft soms ook een bepaald thema, bijvoorbeeld de maag, de nieren of ontspanning. Ook is er vruchtenthee, groene thee en zwarte thee.

Kräutertee ruhe und geslassenheit

In deze thee zitten de volgende ingrediënten: citroenmelisse, rooibos, honing, braambessenbladeren, kamille, mint, passiebloem kruid en lavendelbloemen. 

Deze thee is ook echt bedoeld als ontspannende thee

Wat vond ik er van

Ik drink deze thee inmiddels vaak. Ik vind het fijn dat van alle ingrediënten geen ingrediënt een overheersende smaak heeft. de thee werkt dan ook ontspannend.

De thee kost€1,25 en is te koop bij de dm.

Lijkt jou deze thee lekker?

7 Comments

  1. Ik ben dol op thee “ik lust geen koffie” en ken al veel soorten kruidenthee.
    Soms maak ik ook zelf kruidenthee van kruiden die in mijn eigen tuin groeien.
    Je moet dan denken aan munt, brandnetel en venkel.
    Maar soms koop ik ook wel eens thee in Duitsland “ik kom daar een keer per maand” die ik beter vind dan die rommel die we hier in Nederland hebben “biologische thee uitgesloten”.
    Geniet van je thee Irene, is heel gezond en de verschillende kruiden zijn een weldaad voor je lichaam. 😉

  2. Ik ben een echte theeleut! Fijn dat de ingrediënten niet teveel overheersen, dat vind ik soms jammer met verschillende kruiden. Dit klinkt als de perfecte combi voor een ontspannen kopje thee en het prijsje is al helemaal leuk. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*