Review FotoOpAluminium.nl

Foto’s aan de muur geven een huis een persoonlijke uitstraling. Toen mijn vriend en ik gingen samenwonen begonnen we ook met een redelijk kaal huis. De muren waren wit en we hadden nog geen idee wat er aan de muren zou kunnen. Inmiddels is ons huis een stuk huiselijker geworden. Maar we hebben nog ruimte over op de muur.

FotoOpAluminium.nl

FotoOpAluminium.nl is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl. Op FotoOpAluminium.nl kun je foto’s laten afdrukken op verschillende soorten aluminium. Zo kun je kiezen voor een witte achtergrond, maar ook voor een geborstelde. Ook kun je voor een extra bescherming laag kiezen, zodat je de foto ook buiten kunt ophangen. Je kunt de fotoproducten in verschillende afmetingen verkrijgen.

Onze foto

Wij hebben gekozen voor onze vorige auto. Dat klinkt natuurlijk een beetje maf, maar je kunt natuurlijk ook voor auto’s gevoel hebben, nietwaar? Met onze vorige auto hebben wij vele ritten gemaakt en zijn wij op bijzondere plekken geweest. Op deze foto staat de auto in Oostenrijk. Onze eerste vakantie naar Oostenrijk. Ook is de auto in Zweden en Noorwegen geweest. De auto was nog prima toen wij hem inruilden, maar wij wilden zuiniger gaan rijden en niet heel onbelangrijk, ik had mijn automaat rijbewijs gehaald en dit was een schakelauto.

Eigenschappen foto

Onze foto heeft de afmetingen 40×60 cm. Aluminium is bijzonder materiaal en de foto is er mooi opgekomen. Wel dacht ik van te voren dat de foto er in de breedte op zou komen. Het was toen ook wel even slikken toen ik de foto voor het eerst zag. Inmiddels hangt de foto op een mooi plekje en vind ik de foto zoals hij nu is erg mooi. Achteraf ben ik er heel erg blij mee. De foto past mooi op deze plek en het lijkt alsof ie er altijd al gehangen heeft.

Prijzen

De prijzen van de verschillende producten vind je op de website.

Hebben jullie foto’s in huis hangen?

*Samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*